Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 335.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wij bieden aan; op loopafstand van winkels, het World fashion centre, trams, bussen en treinen, in het groene parkgebied aan de Wittgensteinlaan, een prachtig eigentijds 3-kamer woning(voorheen 4 kamer) met een eigen parkeerplaats en een heerlijk zonnig balkon(ligging zuiden)!

De riante woning van ca 91 m2 is gelegen op de eerste verdieping van het begin jaren negentig opgeleverde mooie complex ‘Arausio’. Het gebouw beschikt over een liftinstallatie, een eigen par-keerterrein en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren. De bouw en gebruikte materialen van dit complex zijn van zodanige kwaliteit dat er optimale privacy is gegarandeerd (o.a. geen overlast van buren).

Ligging:
De Wittgensteinlaan is een rustige laan met veel bomen en ligt op loopafstand van tram, trein en metro. Met de auto goed bereikbaar. De Wittgensteinlaan ligt net buiten de Ring A 10, nabij het World fashion center.
Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het trein en tramstation Lelylaan van waaruit je binnen een kwartier op Schiphol bent. Met de tram binnen +-15 minuten in het hart van de binnenstad. Aan het andere einde van de Wittgensteinlaan ligt een ander tram- en metrostation, Heemstedestraat. Vanaf hier kun je naar het bruisende Hoofddorpplein, het Vondelpark en ook naar het centrum van Amsterdam.
De buurt is eveneens perfect te bereiken met de auto. Binnen een paar autominuten zit je op de snelweg, Ring A10. Op loopafstand ligt het Sierplein, met elke woensdag een druk bezochte markt, en met winkels en supermarkten (o.a. AH) voor dagelijkse boodschappen. Dit plein is lopend of op de fiets gemakkelijk te bereiken.
Indeling:
Je komt binnen in de verzorgde entree waar zich de lift bevindt. Middels de lift bereik je het appartement op de eerste verdieping. Vanuit de hal van het appartement zijn alle vertrekken bereikbaar; de zeer ruime en lichte woonkamer met toegang tot de half-open keuken (deze is o.a. voorzien van diverse inbouwapparatuur en een Borreti fornuis), de grote ouderslaapkamer, een slaapkamer/ werkkamer van goed formaat, ruime badkamer, apart toilet en de inpandige berging. De woning heeft verder een lekker ruim balkon gesitueerd op het zonnige zuiden, cheers!
Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de onderbouw en een eigen parkeerplaats met beugel op het parkeerterrein.

Eigendomssituatie:
Het appartementencomplex ligt op een stuk grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van dit appartement aan de gemeente dient te betalen is voor vijftig jaren vooruitbetaald (tot en met 1 juni 2040).

Vereniging van Eigenaren:
Het betreft een appartementsrecht binnen een Vereniging van Eigenaren. Men gaat maandelijks servicekosten aan de Vereniging betalen, waar zowel groot toekomstig onderhoud van wordt betaald als een opstalverzekering. De servicekosten bedragen €134.50 per maand.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1991
- Woonoppervlakte ca 91 m2
- Appartementsrecht
- Erfpacht is afgekocht voor 50 jaren (t/m 01-06-2040 )
- Servicekosten bedragen € 134.50 per maand
- Eigen parkeerplaats met beugel
-Toplocatie ten opzichte van Amsterdamse binnenstad en Schiphol!
- Oplevering in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Watervogeltjes voor je deur. Gym kun je wekelijks volgen op het gemeenschappelijke grasveld. Jaarlijkse gezellige borrel buiten In de zomer op 't gras en nieuwjaarsreceptie in de gang beneden.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1991

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

284 m³

Woonoppervlakte

91 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Rustig

 

Alle leuke winkels op loop/fiets afstand

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's