Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 1.575.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Hagheweide 2, 2361 MB WARMOND

Zeer fraaie vrijstaande villa met dubbele inpandige garage, royale tuin rondom met verschillende terrassen en parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s. De royale villa ligt in het kleinschalige, autoluwe en kindvriendelijke villapark Hagheweide, dichtbij de pittoreske oude dorpskern van Warmond. Bouwjaar 1991. Perceeloppervlakte 780m². Inhoud 1.000m³, woonoppervlakte 298m².

Indeling:
Overdekte entree naar de ruime hal met dubbele garderobekasten, meterkast en toiletruimte. Dubbele deuren naar de riante woonkamer met hardstenen vloertegels, voorzien van eikenhouten delen, gasgestookte open haard met Anneke Dekkers schouw en openslaande deuren naar het terras en de tuin. Ronde toog naar de eetkamer met erkerraam en hout gestookte open haard met karakteristieke antieke schouw en dubbele deuren naar het zijterras.
Ruime woonkeuken met antracietkleurige hardstenen vloer, diverse luxe inbouwapparatuur zoals bijvoorbeeld een Quooker, Amerikaanse koelkast en gasfornuis met dubbele oven en extra grillplaat, een werkeiland met extra kastruimte en eetbar en eveneens dubbele deuren naar de tuin. Bijkeuken met extra aanrechtblok en overige inbouwapparatuur zoals een 2e koel-/vriescombinatie en vaatwasser en toegang tot de inpandige garage met uitstortgootsteen en extra loopdeur, die plaats biedt aan 2 auto’s. De gehele begane grond (m.u.v. de garage) is voorzien van vloerverwarming.

1e Etage:
Royale hoofdslaapkamer met eikenhouten vloer, vaste kastenwand met diepe inloopkast, toegang tot het balkon en eigen badkamer met ligbad, douchecabine, 2 wastafels, design handdoek radiator, vrijhangend toilet en bidet. Ruime 2e slaapkamer met eikenhouten vloer en middelgrote 3e, 4e en 5e slaapkamers met laminaatvloer en dakkapellen.
Badkamer 2 met douchecabine en wastafel. Separate toiletruimte met fonteintje. Wasruimte met aansluitingen voor de wasapparatuur.

2e Etage:
Vaste trap naar de overloop met toegang tot een grote bergruimte en tot een royale 6e slaapkamer met wastafel en bergruimte met schuifpanelen, waarachter de cv-ketel is geplaatst.

Een bijzonder fraaie woning, met maar liefst 6 slaapkamers en 2 badkamers, die in een uitstekende staat van onderhoud verkeert. De fraaie onder architectuur aangelegde tuin met terrassen op verschillende plaatsen rondom, biedt volop privacy.

De ligging is ideaal, met uitvalswegen naar grote steden als Den Haag, Amsterdam en de luchthaven Schiphol in directe nabijheid, net zoals strand, zee en duinen. Sportaccommodaties, de golfbaan en het geliefde watersportgebied van Warmond en de Kagerplassen met jachthavens en volop recreatiemogelijkheden zijn op loopafstand.

U en uw NVM aankoopmakelaar zijn van harte welkom!

Garantiewoning = Bouwtechnokeuring + Garantieverzekering

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“25 jaar geleden hebben wij de kans gekregen een eigen huis te bouwen, wat een bijzondere ervaring is geweest. Met drie heel jonge kinderen hebben we in de toen helemaal nieuwe Hagheweide vele leuke herinneringen opgebouwd en nu is het huis klaar voor weer een leuk, jong gezin. Ruimte te over in een licht, goed onderhouden huis, met moderne tuin op zuid/zuidwest!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1991

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

1000 m³

Woonoppervlakte

298 m²

Perceeloppervlakte

780 m²

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Geweldig gezinshuiis

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's