Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

LET OP: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF PRIJS. Vanaf dit bedrag kunt u gaan bieden op de woning. Bij een traditionele manier van verkoop wordt gewerkt met een vraagprijs. Vaak wordt dan een lager bod dan de vraagprijs uitgebracht om na onderhandeling tot een transactieprijs te komen. Bij de vanaf prijs is het uitgangspunt dat u een hoger bod doet dan de vanaf prijs en dat na onderhandeling ook een transactieprijs wordt bereikt.

In rustige, kindvriendelijke straat gelegen uitstekend onderhouden en fraai afgewerkt en uitgebouwde HELFT VAN EEN DUBBEL woonhuis met royale GARAGE. Deze verrassend royale woning heeft 5 (slaap)kamers, een sfeervolle open haard Bijzonder aan de garage zijn de ruime afmetingen, de garage is maar liefst 8,5 meter lang! De zonnige tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en u heeft veel privacy.

Deze woning onderscheidt zich door de luxe afwerking, de 5 (slaap)kamers en de zeer ruime garage.
De centrale ligging combineert een heerlijke woonomgeving met een ruim woonhuis.

Indeling

Begane grond:
entree, hal, meterkast, toegang van binnenuit tot de garage; woonkamer aan de voorzijde met sfeervolle open haard met schouw; halfopen keuken met inbouwapparatuur en eetgedeelte. De uitbouw aan de achterzijde van de woning is uitermate geschikt om in de namiddag heerlijk te vertoeven met een goed boek. De uitbouw is heerlijk licht door middel van de brede lichtkoepel. Vanuit dit gedeelte heeft u toegang tot de tuin; tussenhal met het toilet; vaste trapopgang naar...

1e verdieping:
overloop; 3 slaapkamers, badkamer volledig betegeld tot het plafond met een ligbad en dubbele wastafel, vanuit de overloop toegang tot het 2e separate toilet; 1 slaapkamer heeft toegang tot balkon, vaste trap naar...

2e verdieping:
overloop met de CV combiketel en de wasmachineopstelling en 2 (slaap)kamers.

Tuin:
op de eigen parkeerplaats aan de voorzijde is ruimte voor 2 auto's; de achtertuin is verzorgd en onderhoudsvriendelijk aangelegd. De tuin is gelegen op het zuidoosten en u kunt in de tuin de gehele dag zon ontvangen.

Bijzonderheden:
> 5 (slaap)kamers
> open haard met marmeren schouw
> grote garage (ruimte voor 2 auto’s), garage van binnenuit (hal) toegankelijk
> CV combiketel uit 2009

Omgeving:
gelegen aan de rand van de jonge woonwijk "Rijkerswoerd". De vrije, open ligging, grenzend aan royale groen- en speelvoorziening, maken de woning en omgeving ideaal geschikt voor zowel gezinnen, starters als ouderen. De lichte kleurstelling en ruime opzet van dit gedeelte van Rijkerswoerd maken dit tot een gewilde woonomgeving. Op korte loopafstand zijn de brede school (incl. kinderopvang) het winkelcentrum, OV-voorzieningen en het `Zeegbos' aanwezig. Diverse uitvalswegen in de directe omgeving.

Brochure:
meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur.

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1994

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

616 m³

Woonoppervlakte

146 m²

Perceeloppervlakte

255 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Grote garage

 

In het voorjaar al heel vroeg lekker beschut in het zonnetje zitten in de tuin (achter het huis).

 

De straat uit lopen en je bent in landelijk gebied (Zeegbos, Huissensedijk).

 

Veel speeltuintjes op korte afstand.

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's