Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Onder de rook van Amsterdam gelegen, een royaal 4-kamer maisonnette van ca. 99m2 met een balkon op het zuidwesten!!!

Deze royale 4-kamer maisonnette met ideale indeling is gelegen op de tweede en derde verdieping van dit goed onderhouden complex. Door de vele raampartijen op beide verdiepingen is er veel natuurlijke lichtinval aanwezig. De woning is gelegen aan de rand van Diemen Zuid en grenst aan een parkachtige omgeving waarin groen centraal staat. Dit (rustig) gedeelte van de wijk kenmerkt zich door de ruime opzet en de vele woonerven. De buurt is daarnaast zeer in trek vanwege de centrale ligging en kindvriendelijkheid. In een mum van tijd ben je bij diverse sportaccommodaties, het zwembad, scholen, het winkelcentrum en het NS-station. Met voldoende gratis parkeergelegenheid, de trein, de tram 9 en diverse uitvalswegen in de buurt (A1, A2, A10) is de bereikbaarheid uitstekend. En dit alles op nog geen 5 minuten afstand van Amsterdam.

Globale indeling:
Entree op de tweede verdieping. Vanuit de hal is er toegang tot de meterkast, separaat hangcloset met fontein en de royale woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van een parketvloer, trapkast en biedt toegang tot het zonnige balkon op het zuidwesten. Vanaf het balkon is er groen uitzicht en kun je heerlijk tot in de avonduren van de zon genieten.
De open keuken heeft een tegelvloer en is voorzien van een U- opstelling. Er is voldoende kastruimte en diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, 5-pits gaskookplaat en een afzuigkap.
Via een vaste trap bereik je de derde etage. Middels de overloop is er toegang tot drie goed bemeten slaapkamers. Ook is de badkamer op deze verdieping gesitueerd. De badkamer is voorzien van een bad, douchecabine, zwevend toilet, moderne wastafel met meubel (2012), spiegel met verwarming en een designradiator. Tevens is er nog een vaste kast met voldoende bergruimte en een wasmachineaansluiting.
Tot slot is er nog een eigen berging op de begane grond.

Samenvattend: een heerlijk appartement dat je zo kunt betrekken!!

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1978
• Woonoppervlakte ca. 99m2
• EIGEN GROND
• Servicekosten ca. € 179,28 exclusief voorschot stookkosten en warm water van € 130,- per maand
• Voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig voor complex
• Royaal balkon op het zuidwesten
• Eigen berging in de onderbouw
• Actieve VvE
• Groene en kindvriendelijke woonomgeving, nabij diverse voorzieningen
• De koopakte wordt bij een notaris getekend volgens Amsterdams model
• Oplevering in overleg, kan desgewenst snel

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het is prachtig wonen op de Roggekamp heerlijk centraal dicht bij de grote stad maar op een rustige groene omgeving kindvriendelijk en ook heerlijk om een blokje met de hond te doen zeer goed bereikbaar hier kom je helemaal tot rust”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1978

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

306 m³

Woonoppervlakte

99 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Dicht bij de stad

 

De buren amper hoort

 

Diervriendelijke omgeving

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's