Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 150.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

3-KAMER APPARTEMENT OP EEN GOEDE LOCATIE GELEGEN!

Op korte afstand van de sfeervolle binnenstad van Amersfoort en het Eemplein ligt dit lichte 3- kamer appartement. Het appartement ligt op de eerste verdieping van een goed onderhouden kleinschalig appartementengebouw. Het appartement heeft twee balkons en je hebt zowel aan de voor- als aan de achterkant vrij uitzicht. Op de begane grond is een inpandige berging aanwezig. Er is een riante woonkamer met aansluitend een zonnig balkon (zuid- west). De keuken en badkamer bevinden zich aan de voorzijde van het appartement. De plafonds zijn voorzien van grof stucwerk en de vloeren zijn voorzien van laminaat. De ramen hebben dubbelglas en de kozijnen zijn uitgevoerd in onderhoudsvriendelijk kunststof (PVC). Om de hoek zijn enkele winkels waaronder een supermarkt. Op circa 5 minuten fietsafstand liggen het Centraal Station, de winkels, talloze restaurants, bars, terrassen en de bioscopen. Voor de auto is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.

Indeling:
Entree / hal, toilet met fontein, ruime zonnige woonkamer (31 m²) met balkon aan zuidwestzijde. Dichte eenvoudige keuken met toegang 2e balkon; kastruimte waarin de combiketel (2005) is opgesteld. Aan de achterzijde bevinden zich de 2 ruime slaapkamers (8 en 10 m2). Vanuit de keuken komt u in de badkamer met wastafel, open douche en wasmachine-aansluiting.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1963;
- Woonoppervlakte: ca. 70m2;
- Inhoud: ca. 190m3;
- Actieve VvE, maandelijkse bijdrage: ca. €100,--;
- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- Oplevering in Overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“De Meridiaan is een gezellige plek om te wonen. De straat is levendig en de binnenstad op loopafstand. Het appartement is licht en zowel de huiskamer als de slaapkamers zijn lekker ruim. Ik ben graag in de huiskamer of op het balkon. Dat zijn fijne plekken om te werken, een boek te lezen of met vrienden te eten en bij te praten.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1965

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

190 m³

Woonoppervlakte

71 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Dichtbij de binnenstad

 

Lichte, ruime woonkamer

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's