Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 360.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Prachtige, ruim opgezette twee-onder-een-kap woning gelegen op een mooie, groene locatie in Zutphen. Deze moderne woning is praktisch ingedeeld en beschikt over een diepe achtertuin met veel privacy. Een goed onderhouden en volledig instap klare gezinswoning!

De verkoper vertelt:
“Deze ruime woning met fijne woonkeuken, grote woonkamer en maar liefst zes slaapkamers heeft een mooie praktische indeling. De zonnige tuin ligt op het westen, heeft veel privacy en is goed onderhouden. De woning heeft aan de voorzijde volledig vrij uitzicht en ligt in een ruim opgezette, groene woonwijk aan de rand van Leesten, op fiets-/loopafstand van winkelcentrum de Dreiumme. Ook het centrum van Zutphen en alle voorzieningen liggen op korte fietsafstand.”

Indeling van de woning

Begane grond:
Via de eigen oprit bereik je de overdekte hoofdentree van de woning. Hier bevinden zich de toiletruimte, trapopgang en meterkast. De toiletruimte is zwart-wit betegeld en voorzien van een hangend toilet en fonteintje.

In de royale woonkamer ligt een fraaie massief houten parketvloer; via twee openslaande deuren bereik je de fijne tuin. De moderne open keuken met veel werkruimte is voorzien van een marmeren werkblad, Boretti fornuis, oven, vaatwasser en koelkast. Naast de keuken ligt de bijkeuken met witgoedaansluiting en toegang tot de tuin.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping vind je vier ruime slaapkamers en de badkamer. Eén van de slaapkamers is voorzien van een inbouwkastenwand en geeft toegang tot het balkon. De mooie, tevens zwart-wit betegelde badkamer beschikt over een ligbad, inloopdouche, tweede hangend toilet en dubbele wastafel.

2e verdieping:
Zolderverdieping met nog eens twee slaapkamers. De cv-opstelling is op de overloop geplaatst.

Het schilderwerk van de woning verkeerd zowel binnen als buiten in zeer goede staat.

Tuin:
De woning beschikt over een eigen oprijlaan met carport en garage. De groene voortuin is fraai aangelegd. In de heerlijke, diepe achtertuin met achterom bevinden zich meerdere terrassen, een grasweide en mooie groenbegroeiing.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1994

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

586 m³

Woonoppervlakte

153 m²

Perceeloppervlakte

360 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

237 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

ruimte

 

vrije achtertuin

 

6 slaapkamers

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's