Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 315.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen aan het water in een royaal woonhuis van maar liefst 141 m2 met een zonnige tuin op het zuiden?

Bel of e-mail ons dan snel voor een bezichtiging bij deze unieke woning gelegen aan de Malberg 45 in De Meern. Enkele belangrijke kenmerken van de woning:

- TOPLOCATIE
- ZONNIGE TUIN OP HET ZUIDEN (vernieuwd in 2016)
- VRIJ UITZICHT OVER HET WATER
- GOED ONDERHOUDEN
- DRIE VOLWAARDIGE SLAAPKAMERS (4e mogelijk)
- MODERNE EN RUIME BADKAMER
- ROYALE KEUKEN V.V. DIVERSE INBOUWAPPARATUUR
- PARKEREN OP EIGEN TERREIN

Indeling:
BEGANE GROND:
Entree, ruime hal met garderobe, meterkast, moderne toiletruimte (vernieuwd in 2014), toegang tot het woongedeelte. Aan de voorzijde van de woning treft u de keuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur; combi oven, vaatwasser, koelkast, vriezer, 5 pits gaskookplaat en afzuigkap. De keuken heeft een neutrale kleurstelling en kent veel werk- en opbergruimte.

Het royale woongedeelte bestaat uit twee gedeeltes; de keuken met aangrenzend eetgedeelte aan de voorzijde en de riante woonkamer met tv/zithoek aan de achterzijde. De gehele living is voorzien van een fraaie eiken houten vloer. Vanuit de woonkamer is middels dubbele tuindeuren de achtertuin aan het water te bereiken. Hier treft u een heerlijk plekje aan het water, met gunstige zonligging op het Zuiden. Deze tuin is voorzien van een hardhouten vlonderterras van Bankarai hout, nieuw aangelegd in 2016 en keurig onderhouden.

EERSTE VERDIEPING:
Via de ruime overloop bereikt u op deze verdieping de zeer ruime hoofdslaapkamer aan de voorzijde en een riante kamer aan de achterzijde welke nu in gebruik is als inloopkast. De badkamer kent een bijzonder riante afmeting (ca. 3 x 3 m) en heeft een tweede toilet, ligbad inclusief whirlpool, inloopdouche, dubbele wastafel en vloerverwarming.

TWEEDE VERDIEPING:
Overloop met plek voor de wasmachine, droger, CV opstelling (Remeha Tzerra bouwjaar 2015), mechanische ventilatie box. Aangrenzend treft u op de tweede verdieping nog eens twee volwaardige slaapkamers over de volledige breedte van de woning.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 2000
- Woonoppervlakte 141 m2
- Inhoud 484 m3
- Unieke ligging in rustige speelstraat
- Zonnige achtertuin/terras op het ZUIDEN gelegen aan het water
- Parkeerplaats op eigen terrein
- Ruime berging (voorzien van plavuizen) aan de voorzijde
- Buitenschilderwerk 2016 en 2017 uitgevoerd
- Volledige 2e verdieping door dubbele dakopbouw
- Dubbele tuindeuren inclusief elektrische zonwering(tussen glas)
- Tuin vernieuwd in 2016
- Airco in hoofdslaapkamer
- Airco installatie + warmte pomp in woonkamer (ter overname)
- Alarminstallatie (ter overname)
- Camerabewaking inclusief video (ter overname)
- Gemotoriseerde buiten zonwering (4 x 3 m)
- Oplevering in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

““Wij hebben bijna 18 jaar lang genoten van de Malberg 45, De Meern . Ons eerste koophuis, onze trots, veel in geïnvesteerd. Hier zouden wij altijd blijven wonen. Tot onze grote spijt, door opgelopen beperking is het huis, zeker ook door de trappen, te groot geworden. Wij zijn genoodzaakt om gelijkvloers te gaan wonen. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten, prachtig uitzicht! Met de openslaande deuren ben je direct op het terras. (op het zuiden) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Zwanen, eenden komen je tegemoet zwemmen, heerlijk voor je eigen terras vissen. Kortom heerlijk genieten van dit heerlijke huis en omgeving.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 

aan het woord

““Wij hebben 18 jaar lang genoten van de Malberg 45, De Meern, als eerste bewoners van dit huis. Ook mijn zoon en schoondochter hebben hier tijdelijk ingewoond op de bovenste verdieping met eigen huis- slaapkamer. Dit was ons eerste koophuis, onze trots, we hebben hier heel veel mooie herinneringen. Het was een verademing als je vanuit drukke Utrecht komt. Alles goed bereikbaar door alle uitgaanswegen. scholen en voorzieningen alle op loopafstand. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij de twee grote openslaande deuren hebben we heerlijk uitzicht over het water en ben je direct op het terras (op het zuiden) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Het gaat ons dan ook aan het hart het te moeten verkopen. Hier hadden we oud willen worden. Helaas door omstandigheden, is het huis te groot geworden, mede door de trappen en is het voor ons geen doen meer om alles bij te houden. Wij zijn door mijn beperking genoodzaakt om gelijkvloers te gaan wonen. Maar afscheid van de woning en de straat zal zeer moeilijk zijn.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2000

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

484 m³

Woonoppervlakte

141 m²

Perceeloppervlakte

108 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

25 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zomers zwemmen en in de winter schaatsen vanuit je tuin

 

Vlakbij alle uitvalswegen

 

Elke dag vakantie gevoel hebben door uitzicht op water

 

dichtbij alle voorzieningen en uitvalswegen

 

huis voorzien van alle gemakken, volgens politiekeurmerk, veel extra's airco in huiskamer en slaapkamer, alarmsysteem, camara's luxe badkamer, keuken met alles erop en eraan. gewoon echt alles af!

 

ligging aan het water, tuin op het zuiden en in rustige speelstraat. Gewoon elke dag vakantiegevoel te hebben.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's