Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 447.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

LUXE VRIJSTAAND WOONHUIS MET GROTE GARAGE GELEGEN IN DE NIEUWBOUWWIJK "REPELAKKER" OP KORTE AFSTAND VAN DORPSKERN MET WINKELS EN SCHOLEN.

Deze woning is gebouwd in 2011 en in 2012 in gebruik genomen. Totale inhoud van de woning is 875 m3 en het perceel is 365 m2. De woning is luxe en hoogwaardig afgewerkt met kwalitatief goede materialen. Uiteraard zijn vloeren, dak, gevels optimaal geïsoleerd en zijn de hardhouten kozijnen voorzien van het HR++ beglazing. ECHT EEN HEERLIJKE GEZINSWONING DIE VAN ALLE GEMAKKEN IS VOORZIEN.

Omschrijving:
De entree van de woning is via de oprit te bereiken. Bij binnenkomst in de woning is een ruime hal met toegang tot een werkkamer, woonkamer met keuken en de bijkeuken. In de hal is ook de meterkast. De woonkamer is heerlijk ruim en prachtig afgewerkt met een leisteen vloer voorzien van vloerverwarming, strak gestukadoorde wanden en plafond met lijst. De erker is voorzien van bovenlichten met glas-in-lood en er zijn openslaande deuren naar de tuin. Aan de voorzijde is een open keuken met voldoende plaats voor een grote eettafel en een luxe complete keukeninrichting veelal voorzien van laden, granieten blad, inductiekookplaat, cooker, boiler, combi oven/magnetron, koelkast, vrieskast en vaatwasser.

In de bijkeuken is een buitendeur naar de tuin en er is direct toegang tot de garage. Hier is ook de keurige toiletruimte met wandcloset en fontein. Verder is er een praktische inbouwkast. De garage (33 m²) is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, bergkasten en een elektrische paneeldeur. Vanuit de garage is ook de tuin direct toegankelijk.

De tuin is gelegen op het westen en wordt rondom nog voorzien van een prima afscheiding bestaande uit een gemetselde borstwering met penanten en houten schotten ertussen. Het grote terras is strak uitgevoerd in beton, verder ligt er een gras in de tuin.

Op de 1e verdieping is een overloop met separate toiletruimte, technische ruimte met opstelling van het witgoed en een Remeha combiketel. Er zijn 3 ruime slaapkamers met laminaatvloer en de muren strak gestuukt. De grootste slaapkamer heeft een inloopkast en rechtstreekse toegang tot de badkamer. Deze riante badkamer heeft ook een mooie leisteen vloer met groot hoekbad, inloopdouche en twee hardstenen wastafels. Vloerverwarming is hier uiteraard ook aanwezig.

Met een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Hier is een grote zolderruimte met laminaatvloer en dakkapel. Er is volop bergruimte achter de knieschotten. Verder is er nog een 4e slaapkamers op deze verdieping met ook hier een dakkapel. Tot slot is er een vliering in de woning, welke bereikbaar is met een vlizotrap.

PRACHTIG HUIS OM ZO TE BETREKKEN EN DAAROM OOK ABSOLUUT DE MOEITE WAARD OM TE KOMEN BEKIJKEN!

Vraagprijs 447.500,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2011

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

875 m³

Woonoppervlakte

204 m²

Perceeloppervlakte

365 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

365 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's