Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 237.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan de rand van Malburgen, grenzend aan de Immerlooplas, ligt deze verrassende eengezinswoning met ruimtelijke indeling. De woning is gelegen in een levendige wijk met een open structuur naar het water, speelse lijnen in het straatbeeld en het stadscentrum lekker dichtbij.

“Wonen in de Waterlelielaan is thuiskomen in een huis met karakter. Je kunt wel zeggen ‘mijn karakter’. Lekker eigenwijs, net even iets anders dan anders. Wat dat betekent? Nou, de woonkamer ligt niet – zoals gewoonlijk – op de begane grond. Maar lekker ruim op de gehele eerste verdieping. En nog mooier: beneden loop ik zo vanuit de eetkeuken door mijn tuin naar de singel. Krantje erbij en lekker ontbijten aan het water.

Begane grond:
De grote hal op de begane grond creëert bij binnenkomst een ruim gevoel dat doorgetrokken wordt naar de eetkeuken welke voorzien is van een PVC-vloer, tot diep in de tuin. Dit wordt nog eens versterkt door zowel de ruime opzet van de tussenwoning als de brede ramen en de openslaande deur naar de tuin. Vanuit de keuken betreed je een ruime berging waarin wasmachine en cv-ketel zijn gevestigd. Deze ruimte is ideaal als bijkeuken.

Eerste verdieping:
Vanuit de open trap betreed je de woonkamer in het midden. De grote raampartijen komen terug op de eerste verdieping, zowel aan de achterkant als de voorkant van de woning. Hierdoor ontstaat een heerlijk lichte doorzonkamer met uitzicht over het water aan de achterkant en zicht op de straat aan de voorkant. De woonkamer is voorzien van fraaie PVC-vloer.

Tweede verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers luxe badkamer voorzien van royale inloop regendouche, inbouwspotjes en prachtig badkamermeubel voorzien van een natuurstenen bak.

Tuin:
Fraaie tuin gelegen op het zuidoosten. De tuin is afgesloten middels een tuinhek welke de tuin afschermt van het water (veilig voor kopers met kinderen). Het terras heeft een hardhouten steiger, heerlijk om op een zomerdag met een wijntje te vertoeven.

Bijzonderheden:
- wonen aan water
- fraaie detaillering van voordeur
- gezellig straatbeeld
- goed geïsoleerde woning (energieklasse A), hoger comfort en lagere stookkosten
- unieke locatie dichtbij de natuur (Immerloopark) het centrum (10 min.)
- zeer gunstige ligging t.o.v. A326, A15, A12 en A,50. Met 2 minuten zit je op de snelweg
- nette afwerking en goed onderhouden
- veel inpandige bergruimte
- volledig kindproof (denk hierbij aan stopcontactbeveiligers, traphekjes etc.)
- SWK garantieregeling nog paar jaar gedeeltelijk van toepassing

Brochure:
meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur.

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circa maten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2013

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

394 m³

Woonoppervlakte

122 m²

Perceeloppervlakte

119 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

70 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ruime woonkamer

 

Grote woonkeuken

 

Zeer gunstige ligging

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's