Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

De bewoner

 

De bewoner

€ 245.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wij heten je van harte welkom op de Boedapestlaan 22 in IJsselstein. Of je nou op zoek bent naar een woning om te starten of op zoek bent naar een woning met veel extra ruimte, dan ben je hier aan het juiste adres!

Ben jij nieuwsgierig naar deze 2 mogelijkheden? Hebben wij je interesse weten te wekken? Vraag dan nu de brochure aan en ontvang binnen 5 minuten alle informatie die jij wenst over deze woning.

Aangevraagd? Dan gaan we snel verder ...

Wat is er verder nog meer bijzonder aan deze woning en wat bedoelen wij precies met veel extra ruimte... we leggen het je uit!

Deze ruime hoekwoning met drie slaapkamers is absoluut de moeite waard om van binnen te bekijken. Bij binnenkomst merk je het namelijk direct. Dit huis is met zorg bewoont. Ook nemen wij je graag nog even mee naar buiten, deze woning beschikt namelijk over een geweldige diepe achtertuin. In de tuin kan je zowel in de ochtend als in de middag genieten van de zon!

Nu vraag je je misschien af, wat we bedoelen met 'veel extra ruimte'? Door de diepe achtertuin is het mogelijk om de woonkamer verder uit te bouwen en als je dan ook gelijk de eerste verdieping meeneemt in de verbouwing, dan heb je ineens wel heel veel extra ruimte. Dit hoeft natuurlijk niet gelijk, maar dit schept nog heel veel mogelijkheden voor in de toekomst.

Wat is er verder bijzonder aan deze woning?

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal, meterkast, toilet en toegang tot de woonkamer. Aan de voorzijde van de woning is de open keuken gesitueerd. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, gaskookplaat, koelkast en combi oven/magnetron. Via de schuifpui is de zonnige tuin bereikbaar met ruime berging (6 m2) en achterom. Onder de trap is een ruime opbergruimte/trapkast.

Vanuit de hal nemen we de trap naar de eerste verdieping:
De ouderslaapkamer heeft een Frans balkon is gelegen aan de voorzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche en tweede toilet.

De tweede verdieping:
Een ruime overloop, hier tref je twee slaapkamers. Op de voorzolder is een stookruimte met wasmachine en drogeraansluiting en C.V.-ketel.

Genoeg mogelijkheden vind je ook niet? Eigenlijk kan je in deze woning alle kanten op en zul je je zeker [t]huis voelen. De brochure is inmiddels binnen! Tijd om gelijk een afspraak in te plannen om deze woning te gaan bezichtigen!

Bijzonderheden:
- Het energielabel betreft een definitief energielabel B.
- Voorzieningen zoals supermarkt, openbaar vervoer en uitvalswegen op korte afstand gelegen.
- Overdag tot einde middag kun je genieten van de zon in de tuin.
- Scholen en kinderopvang op steenworp afstand.
- Schilderwerk in goede conditie.
- Voldoende parkeergelegenheid.
- Eerste en tweede verdieping (elektrische) rolluiken.
- Mogelijkheid tot aanbouw en opbouw.

Oplevering in overleg.

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinere Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Er is afgeweken van de standaardindeling van deze woningen in de Boedapestlaan. De keuken is verplaatst naar de voorkant van de woning zodat er meer efficiënte ruimte overblijft voor een eethoek en woonkamer. De glazen schuifpui laat overdag veel licht binnen en zorgt voor een directe verbinding met de ruimte achtertuin waar je de gehele ochtend en middag in de zon kunt zitten. In de tuin is plaats genoeg voor zowel een loungeset als een eettafel.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1998

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

319 m³

Woonoppervlakte

94 m²

Perceeloppervlakte

136 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Supermarkt om de hoek

 

Openbaar vervoer op steenworp afstand

 

Scholen en kinderdagverblijf in dezelfde straat

 

Het gezellige centrum van IJsselstein op loopafstand

 

Winkelcentrum Meridiaan met diverse winkels dichtbij

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner