Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 239.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bent u opzoek naar een heerlijk ruim en goed onderhouden twee-kamer-appartement in de Indische Buurt? Dan is dit uw kans!

Indeling:
Het appartement maakt deel uit van een complex welke in 2006 volledig is gerenoveerd. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en is te bereiken via een gezamenlijke hal welke je deelt met andere appartementen. Bij binnenkomst kan je vanuit de hal meerdere vertrekken betreden. Aan de voorzijde van het appartement loop je de ruime woonkamer binnen welke voorzien is van een leuke eethoek en ruim zitgedeelte. Tevens is de woonkamer voorzien van een L-vormige woonkeuken. Deze zeer nette woonkeuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, spoelbak, oven, vaatwasser en 4-pits gasfornuis. Door de vele raampartijen is de woonkamer voorzien van veel daglicht. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en ruim van formaat. Vanuit de slaapkamer kun je via de openslaande deuren het zonnige terras betreden. Het balkon is gelegen op het zonnige Zuid-Westen waar u de gehele dag kunt genieten van de zon! De nette badkamer is v.v. een ligbad, wastafel en toilet. De stookruimte is voorzien van een Intergas CV-installatie uit 2006.

Omgeving:
Het appartement is gelegen bij het Makassarplein, een rustig stukje in de Indische Buurt. Het plein is destijds vernieuwd en heeft goede faciliteiten voor sport (tennis, volleybal, voetbal), speelgelegenheid, picknicken, etc. Een filmpje pakken bij Studio K, eten bij één van de vele leuke restaurantjes, een drankje bij één van de hippe cafés, dit is allemaal te vinden op loopafstand. Zowel het Oosterpark, Flevopark en het Javaplein liggen om de hoek en dagelijkse boodschappen kun je doen op de Javastraat of de gezellige Dappermarkt. Parkeren middels een parkeervergunning voor de deur en met de auto ben je binnen een paar minuten op de Ring A10. Daarnaast zijn er goede bus- en tramverbindingen en het Muiderpoorstation ligt op enkele minuten fietsafstand.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 47 m2
- Inhoud 152 m3
- Professionele beheerder VVE Beheer Amsterdam
- Gelegen op een super locatie met alle voorzieningen nabij!
- Zowel het Oosterpark, Flevopark en het Javaplein liggen om de hoek!
- Servicekosten VvE ca. € 77,- per maand
- Erfpachtcanon € 306,44,- per jaar (tijdvak loopt t/m 15-1-2050)
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1925

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

152 m³

Woonoppervlakte

47 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ideale indeling

 

Ruim balkon

 

Javastraat om de hoek

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's