Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 175.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Schitterend licht twee-kamer appartement gelegen in ruimtelijke en vooral groene woonwijk!
Ben jij op zoek naar een woning waar je meteen in kunt? Dan is deze woning echt iets voor jou!

In deze groene woonwijk treft u een uitstekende balans van een prachtige woonomgeving en uitstekende voorzieningen. Je begeeft je tussen de landelijke gebieden Kadoelen, Waterland en het Twiske en treft nabij diverse winkelcentra (w.o. Banne Centrum en Boven ’t IJ), scholen en uitvalswegen (Ringweg A10). De opzet van de wijk is bovendien ruimtelijk en vooral groen. Het appartement bevindt zich op de begane grond van dit kleinschalige complex en meet een oppervlakte van ca. 63 m2.

Via een eigen entree is de woning op de begane grond te bereiken. De hal geeft vrijwel toegang tot alle vertrekken van de woning. De ruime woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en geeft toegang tot de zonnige tuin op het zuiden. De tuin is tevens via de slaapkamer te bereiken. De half-open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
De hal geeft tevens toegang tot de berging, meterkast, slaapkamer en de badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine-aansluiting.

Ook is er een externe berging aanwezig.

Oftewel een super strakke woning met zonnige tuin, die van alle gemakken is voorzien en waar je direct in kan.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1977
• Servicekosten € 97 per maand
• Gezonde VvE
• Tuin gelegen op het zuiden
• Centrale ligging nabij uitvalswegen, winkels, scholen, e.d.
• De gehele woning is voorzien van dubbel glas
• Box gelegen in de onderbouw
• Energielabel B
• Erfpacht is afgekocht tot 01-07-2052
• Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben heerlijk in het huis gewoond. Met heel veel licht en tuin in het zuiden hebben we maximaal kunnen genieten van onze woning. Het is lekker om in de zomer te bbq en in de winter veel licht in de woonkamer binnen te krijgen.”

 

aan het woord

“"Afgelopen zes jaar heb ik met heel veel plezier in het huis gewoond. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Door de grote achtertuin (op het zuiden), heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Hier heb ik iedere zomer heerlijk kunnen genieten en bbq!. Openbaarvervoer, Winkelcentrum en de Twiske is allemaal heel dichtbij. Met de komst van de noord zuidlijn en de bus 34 voor de deur ben je zo in de centrum van amsterdam."”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1977

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

227 m³

Woonoppervlakte

63 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

52 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's