Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 529.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

OP ZOEK NAAR HET BESTE PLEKJE IN DE WIJK ESSESTEIJN? UNIEK GELEGEN, AAN DE RAND VAN DE RUIM EN KINDVRIENDELIJK OPGEZETTE WIJK ESSESTEIJN LIGT VERSCHOLEN IN HET GROEN DEZE OP EEN FRAAIE WIJZE UITGEBOUWDE EN AFGEWERKTE KWADRANTWONING. DOOR DE LIGGING BIEDT DE WONING VEEL PRIVACY EN IS ALLEEN BEREIKBAAR VIA HET NAASTGELEGEN WANDELPAD.

DE WONING HEEFT EEN RIANTE BESCHUTTE TUIN MET VRIJ UITZICHT OP HET OPENBAAR GROEN EN WATERPARTIJ MET ALLE FACILITEITEN OP LOOPAFSTAND.

DE GROTE, L-VORMIGE TUIN HEEFT DRIE TERRASSEN, ZODAT OP IEDER GEWENST MOMENT VAN DE DAG EEN ZON- OF SCHADUWPLEK TE VINDEN IS. DE WONING BESCHIKT OVER CA. 154 M2 WOONOPPERVLAK EN IS GELEGEN OP CA. 348M2 EIGEN GROND.

GUNSTIG GELEGEN TEN OPZICHTE VAN UITVALSWEGEN A4-A12-A44, OPENBAAR VERVOER (E-LIJN METRO ROTTERDAM, RANDSTADRAIL, TRAM- EN BUSLIJNEN), WINKELCENTRUM LEIDSENHAGE, SCHOLEN EN SPORTFACILITEITEN. IN DE WIJK IS VOLDOENDE PARKEERGELEGENHEID OP DE CENTRALE PARKEERPLAATSEN.

*** Bekijk de plattegrond, foto's en video voor een complete impressie van de woning ***

INDELING:
Voortuin; entree door middel van een hal met meterkast; de zeer ruime woon/eetkamer van ca. 54m2 heeft een uitbouw met gas-openhaard, massief eikenhouten parketvloer en een doorbraak naar de halfopen moderne keuken (9m2) welke is voorzien van een natuurstenen aanrecht, inbouwvaatwasser, -koelkast, -vriezer, oven en een 5 pits gaskookplaat met r.v.s. afzuigkap. Vanuit de woon-/eetkamer is middels een schuifpui de riante L-vormige tuin bereikbaar. Deze is vrij gelegen en grenst aan openbaar groen waardoor er veel privacy is. De bijkeuken op de begane grond is voorzien van een opstelplaats voor de cv-ketel met 120ltr boiler en aansluiting voor de wasmachine en droger. Via de tussenhal zijn het moderne toilet met wandcloset en fonteintje en de trap naar de eerste verdieping bereikbaar.
Eerste verdieping: massief eikenhouten parketvloer, overloop met diepe vaste kast, 3 ruime slaapkamers en een moderne en vergrootte badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en tweede wandcloset. Via een vaste trap bereikt u de nieuwe en vergrote opbouw met een ruime en lichte slaapkamer van ca. 6.25x4.25 mtr.

KENMERKEN:
- woonoppervlakte 154 m2
- bouwjaar 1973
- huidig perceel 288 m2; welke wordt vergroot tot 348 m2 door aankoop van gemeentelijk snippergroen
- eigen grond
- verkoopvoorwaarden project “Essesteijn” van toepassing
- oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belangen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wat een mooie wijk! Jullie wonen echt op stand. Wat een heerlijk prachtig huis hebben jullie. En die tuin! Geweldig!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1973

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

425 m³

Woonoppervlakte

154 m²

Perceeloppervlakte

288 m²

Buitenruimte

Tuin

Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Woonkamer heeft geen doorsnee indeling waardoor het knus en toch ruim is, het is een hoekwoning met veel ramen dus licht en overal zicht op de riante groene tuin, het is net of je in een vakantiepark woont zo groen is het en toch niet afgelegen.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: