Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 145.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Verrassend ruim, lekker licht en ruim uitzicht aan de voorzijde" zullen waarschijnlijk de eerste gedachten zijn die bij u opkomen als u deze eengezinswoning van binnen komt bekijken. Aan de voorzijde is er namelijk een heerlijk speelveld en achter heeft u een diepe tuin waardoor u de hele dag van de zon kunt genieten als deze zich laat zien. Via de achterom komt u met uw fiets in de vrijstaande houten berging. Aan de voorzijde heeft u nog een voortuintje op het zuiden.

Bijzonder is de ligging aan de westzijde van de Vrijheidswijk, zo dichtbij het gezellige en bruisende stadsleven en toch een buitenleven gevoel! "De Dokkummer Ee" richting Snakkerburen is om de hoek. U loopt zo naar de basisscholen en de Hogescholen zoals het Stenden en de NHL en naar diverse winkelcentra.

Via de ruime hal komt u in de woonkamer met de bekende trapkast, laminaatvloer en prachtig weids uitzicht over groenvoorziening. De open keuken van 2012 is modern en heeft diverse inbouwapparatuur. Via een tussenhal met toilet komt u in de achtertuin of u neemt de trap naar boven.

Op de eerste verdieping treft u drie ruime kamers aan. U kunt een heerlijk bad nemen of een snelle douche in de badkamer met toilet en wastafelmeubel.

De tweede verdieping heeft een ruime vierde slaapkamer en een overloop waar u de was kunt doen. Hier hangt ook de Vaillant CV-ketel.

Verder is gezien de bouwperiode de woning voorzien van dak- muur- en vloerisolatie. Dus u houdt het lekker warm in de winter!

Graag tot ziens tijdens een bezichtiging.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Een mooi goed onderhouden, instapklare woning. Met vrij uitzicht en naast de Dokkumer Ee gelegen. Wij hebben hier jaren met plezier gewoond, wij hebben het van een studentenhuis naar een mooie gezellige woning verbouwd. Nu zijn wij toe aan een nieuwe woning die wij gevonden hebben.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1987

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

358 m³

Woonoppervlakte

103 m²

Perceeloppervlakte

115 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Veel opbergruimte

 

Kindvriendelijke buurt

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's