Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 315.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Amsterdam. Drie slaapkamers. Patio én balkon. Inpandige garagebox. En nu komt het: betaalbaar! In Nieuw-West, tussen het Rembrandtpark en de Sloterplas, ligt dit nog jonge appartementencomplex, aan de Bonnefantenstraat, net boven het Overtoomse Veld. Supercentraal dus. Metro en tram brengen je in no-time de hele stad door en als je stevig doorstapt, ben je binnen 5 minuten op NS-station Amsterdam Lelylaan. Dit deel van Amsterdam, Slotervaart, is een aantal jaren geleden aan een fikse metamorfose begonnen. Waarmee de Westelijke Tuinsteden weer op de kaart zijn gezet voor bewoners, die de binnenstad willen mijden maar de stad niet willen verlaten. Nieuwbouw heeft de plaats ingenomen van de oude portiekflats, hippe restaurants en hotspots vonden hun weg richting de nieuwe lichting bewoners. Nog steeds een mix van culturen, Amsterdam blijft een wereldstad, maar dan beter gehuisvest…

Aan de Bonnefantenstraat vinden we op de begane grond en eerste etage deze heerlijke maisonnette met eigen opgang en buitenruimte. Zowel een patio, of atrium als je het met glas overdekt, als een balkon. De enige inkijk komt uit je eigen huis dus je kunt hier heerlijk beschut zitten. De buitenruimte en de locatie zijn niet de enige pluspunten van deze maisonnette: de totale vloeroppervlakte, met maar liefst drie slaapkamers die allemaal toegang hebben tot een buitenruimte. Vervolgens een royale woonkamer met schuifpui, overlopend in de open in lichte tinten uitgevoerde keuken. Deze is voorzien van allerlei inbouwapparatuur, zoals keramische kookplaat met tiptoetsbediening, combi-oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser.
De speels met glasoppervlakken uitgevoerde gang voert langs de patio, een trappetje op naar het achtergedeelte van deze woning. Hier vinden we de het toilet met fontein, de eerste slaapkamer, met een Frans balkon aan de patio, de badkamer en een aparte berging. Deze heeft een eigen achteruitgang, gemakkelijk voor de fiets!
Boven liggen de andere twee slaapkamers, allebei met toegang tot het balkon boven de patio. Bovendien is er een aparte ruimte voor de wasmachine en -droger en de CV-installatie. Fijn als daar een aparte plek voor is, deur dicht en uit het zicht.

Bij deze maisonnette hoort een eigen garagebox, in de parkeerkelder. Deze opent elektrisch. Hoe luxe is dat?

Indeling:
Parkeerkelder: eigen garagebox met kanteldeur.
Begane grond: entree via eigen opgang, hal met meterkast. Ruime woonkamer (22 m2) met open keuken in hoekopstelling en schuifpui naar binnentuin (patio). Via gang en trap (6 treden) naar hal met toilet met fontein en trapopgang. Slaapkamer met schuifpui naar Frans balkon. Badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. Berging met buitendeur.
Eerste verdieping: overloop. Faciliteitsruimte voor CV-installatie (2012) en aansluitingen wasmachine en -droger. Tweede en derde slaapkamer, beiden met schuifpui naar balkon met zicht op de patio.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 94 m2;
- inhoud 399 m3;
- actieve Vereniging van Eigenaren, servicekosten €51,04 per maand;
- 3 slaapkamers;
- balkon en patio;
- eigen garagebox in parkeerkelder;
- huurketel €31,35 per maand
- snel te betrekken, in prima staat;
- aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ik ben de eerste bewoner van het huis en heb indertijd voor dit huis gekozen om de prettige ligging iets buiten en dichtbij de Ring van Amsterdam, de speelse indeling en de ruime bergruimte (waaronder een garage).”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1997

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

399 m³

Woonoppervlakte

94 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Patio/atrium, Zonneterras

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's