Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 998.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen op de Kopse Hof ???

De Kopse Hof (ook wel Kops Plateau genoemd) is een werkelijk schitterende woonplek aan de oostkant van Nijmegen. Zelfs de Romeinen wisten de locatie al op waarde in te schatten, U ook ???

Op deze fraaie locatie bieden wij een moderne vrijstaande villa met een inhoud van plm. 785 m3 aan met een fraai aangelegde en een gunstig op de zon gelegen tuin.

Hier wonen betekent wonen in een prachtig heuvelachtig en bosrijk gebied boven op de stuwwal, met het mooie Berg en Dal om de hoek. Wonen dus in een bosrijke omgeving met veel privacy maar toch op fietsafstand van het centrum van Nijmegen met tal van faciliteiten zoals scholen, sportverenigingen, ziekenhuizen en de Radbouduniversiteit in de buurt.

Indeling: Entree/ ruime hal met natuurstenen vloer, 3 ruime slaapkamers met een houten vloer, toilet, badkamer met ligbad, dubbele wastafel en douche, berging, wijnkelder. De inpandige garage is ingericht als voorraadruimte, was-/strijkkamer en fietsenberging.
Woonverdieping; Royale lichte hal met vide, zeer fraaie living met vrij uitzicht, open haard en openslaande deuren naar het terras (door het niveauverschil in de living is er tevens een tv-hoek en een balkon aan de voozijde), luxe modern toilet en de luxe keuken met diverse apparatuur die doorloopt naar een geweldige moderne eetkamer met gashaard en openslaande deuren naar het terras.
Verdieping: Overloop, masterbedroom met airco en een eigen moderne badkamer met grote inloopdouche en twee wastafels, toilet en kastruimte.

Algemeen: De woning is gebouwd in 1995. De perceelsoppervlakte bedraagt 856 m², het woonoppervlak is totaal plm. 252 m². Voorzien van een Nefit Ecomline centrale verwarming en boiler. Gedeeltelijk voorzien van een comfortabele vloerverwarming. Aan de achterzijde is een achterom aanwezig en in de achtertuin is tevens een vrijstaande berging gelegen.

Voor de koper van deze woning is een gratis bouwtechnokeuring beschikbaar. Tevens is er optioneel een garantieverzekering mogelijk, welke dekking geeft tegen mogelijke constructieve gebreken welke na de aankoop van de woning blijken. Vraag naar de voorwaarden.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Elk jaar richten we met de buurt een grote kerstboom op, op het plein. Daarna borrelen we in een van de vele cafe's die de buurt rijk is. Kom kijken als het donker is; de boom staat er prachtig verlicht bij. Met oud en nieuw toasten we met de aanwezigen op het nieuwe jaar. Met onze twee kinderen, inmiddels volwassen en uit huis, hebben, we met veel plezier in ons mooie huis gewoond. Dagelijks namen de jongens, vrienden mee en werd er op hun benedenverdieping getafelvoetbald, gegaimed en geborreld met chips en limonade. Het was altijd een zoete inval. Ook op het plein is wat afgevoetbald met de kinderen uit de buurt. Gezeten op ons balkon aan de voorzijde hebben we daar regelmatig van mee mogen genieten.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1995

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

783 m³

Woonoppervlakte

216 m²

Perceeloppervlakte

856 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

600 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Wonen met je hoofd in het bos en je voeten in de stad. Nijmegen-oost is een zeer gewilde wijk van Nijmegen. Met veel scholen, restaurants en cafe's.

 

Wonene met je hoofd in het bos en je voeten in de stad. Nijnegen-oost is een zeer gewoilde wijk van Nijmegen met veel scholen en restaurants en cafe's. Deze prachtige onder architectuur gebouwde woning, ligt daar midden in.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's