Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Karakteristieke jaren ‘30 woning met vier slaapkamers en tuin op het zuidwesten in de mooiste straat van het centrum

De Vondelstraat is een fraaie brede en doodlopende straat op 2 minuten lopen van hartje centrum.
U heeft dus niet de overlast maar wel de gemakken van het centrum. De woning is gelegen aan het einde van de doodlopende straat waardoor de ligging kindvriendelijk is. Verder is er parkeergelegenheid voor de deur. Deze stijlvolle poortwoning heeft nog een aantal leuke authentieke stijlkenmerken als glas in lood en verschillende paneeldeuren. De woning is gelegen nabij diverse winkelvoorzieningen, het NS-station, het theater
en park ‘Zegersloot’. Deze poortwoning heeft verrassend veel ruimte en is door de rustige ligging uitermate geschikt voor gezinnen.

Graag geven wij u, voorafgaand aan uw vrijblijvende bezichtiging, meer informatie over de woning.

Begane grond
U komt binnen in de hal met meterkast (7 groepen en een aardlekschakelaar). Wat direct opvalt in de hal is de karakteristieke granieten vloer die hier ligt en een praktische nis welke bij de huidige eigenaar zijn dienst doet als kapstok. In de hal vindt u het toilet met fonteintje.
Vanuit de hal komt u binnen in de ruime doorzon woonkamer met lamelparket, proviandkast en een schuifpui naar de tuin. Aan de achterzijde van de woning vindt u de semi-open keuken welke beschikt over een verlaagd plafond met spotjes. De keuken is voorzien van diverse apparatuur zoals een elektrische oven, afzuigkap, koelkast, 4-pitsgaskookplaat en een vaatwasser. Verder is de keuken voorzien van een kunststof aanrechtblad, een glazen/rvs achterwand en heeft ook de keuken een karakteristieke granieten vloer. Vanuit de keuken bereikt u de verzorgde tuin gelegen op het zuiden/westen met achterin een vrijstaande houten berging.

Eerste verdieping
Via de trapopgang in de woonkamer bereikt u de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot alle naastgelegen ruimtes. Op de overloop vindt u een praktische vaste kast. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd. De twee grootste slaapkamers beschikken over zeer praktische vaste kasten, hierdoor bespaart u veel ruimte in deze kamers. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, tweede toilet, wasmachine aansluiting, wastafel in meubel en biedt tevens toegang tot het balkon.

Tweede verdieping
Via de trapopgang bereikt u de tweede verdieping. Op deze verdieping vindt u de vierde, zeer ruime slaapkamer met een dakkapel. Deze slaapkamer biedt tevens toegang tot een zeer praktische ruime kast. De Cv-ketel en drogeraansluiting zijn op de voorzolder gesitueerd, en beschikt daarnaast ook nog over voldoende bergruimte.

Bijzonderheden
Gedeelde poort via voortuin

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1931-1944

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

400 m³

Woonoppervlakte

119 m²

Perceeloppervlakte

147 m²

Energie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's