Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zeer leuk appartement (95 m²) met balkon op het zuiden, gelegen op de 10de verdieping met geweldig vrij uitzicht over geheel Amsterdam!

Het appartement is gelegen in de Molenwijk. Het staat bekend om haar parkachtige omgeving met de vele voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. De Molenwijk is ook gelegen nabij het bruisende NDSM-terrein waar het op dit moment allemaal gebeurd! Vergeet hierbij ook niet het pontje naar het centrum toe. Binnen een kwartier bent u in hartje Amsterdam!

Bij binnenkomst komt u in een ruime ontvangsthal. De ruime woonkamer ligt aan de balkonzijde, waar u veel licht vindt. De keuken aan de voorzijde is zeer luxe en o.a. voorzien van een vaatwasser, gasfornuis, afzuigkap en spoelbak. De badkamer is netjes betegeld en voorzien van een wastafel en een douche. Het toilet is separaat. De gehele woning is voorzien van een keurig laminaat vloer en gestuukte wanden. U heeft in totaal de beschikking over drie zeer ruime slaapkamers. De eerste bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. De twee andere aan de achterzijde. Daarnaast heeft u toegang tot een heerlijk balkon op het zuidwesten! Hier kunt u op een heerlijke zomerse dag de gehele dag genieten van de zon en het uitzicht over geheel Amsterdam!

Er bevindt zich een externe berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1969
• Woonoppervlakte 95 m2
• Servicekosten ca. € 170 per maand
• Erfpacht is afgekocht tot 16 augustus 2052
• Berging op begane grond
• Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1969

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

293 m³

Woonoppervlakte

95 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ruimte, veel groen, het uitzicht

 

Ruimte , veel groen, het uitzicht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's