Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 289.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een mooie plek in de wijk Elderveld, aan de rand van het park en aan een waterpartij staat deze ruime, prettige EENGEZINSWONING. Het huis is in onberispelijke staat onderhouden.

De huidige eigenaar heeft het huis 38 jaar geleden gekocht, toen de wijk nog in opbouw was. 'Hier stond toen nog niks, alleen de sloot lag er', wijst hij naar het water achter de woning. Hier loopt nu een singel met helder, stromend water. 'De kinderen hebben vroeger wel met een bootje rondgevaren, en de buurman vist vanaf zijn vlonder.'

De achtertuin ligt op het westen en heerlijk vrij in het groen, aan de singel. De bestrating op het terras is recent vernieuwd, net als de vlonder aan de waterkant. Een ander pluspunt is de ligging ten opzichte van voorzieningen: het winkelcentrum van Elderveld is een paar honderd meter verderop, en een basisschool en sporthal zijn zelfs zo dichtbij dat ze vanuit de achtertuin te zien zijn. De uitgestrekte uiterwaarden van Meinerswijk liggen vlakbij.

Dan het huis zelf. Dat is perfect voor een gezin dat voorlopig niet wil omkijken naar huisonderhoud. Er zijn vier ruime slaapkamers. De badkamer op de eerste verdieping is vijf jaar geleden vernieuwd, het toilet beneden twee jaar geleden. Het houtwerk aan de buitenkant is tip top in orde. 'Onze schilder heeft alles 2,5 jaar geleden nog gedaan, en hij komt elk jaar langs om het verfwerk te controleren en waar nodig bij te werken.' Het huis is beneden voorzien van dubbel glas, boven komt enkel glas voor. Op alle verdiepingen ligt onderhoudsvrij laminaat dat recent gelegd is.

Bijzonder is de woonkamer, waar je door de grote glazen pui uitkijkt over het water en het groen. De living is zeer ruim, met in het midden een vrijstaande open haard. Er is genoeg plek voor een zit- en een eethoek, en ook nog een vleugel! Convectorputten bij de achtergevel geven een extra ruimtelijk gevoel. De halfopen keuken aan de voorkant is qua uitstraling aan vervanging toe. De ruimte zelf heeft genoeg mogelijkheden en is lekker licht, met een raam aan de straat. De straat opgezet als een woonhof, zonder doorgaand verkeer.
Vanuit de woonkamer loop je via de L-vormige entree naar de garage, waar je eveneens via een buitendeur in en uit kunt. De inpandige garage biedt veel bergruimte. Hier zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine en -droger.

Een wenteltrap in de woonkamer brengt je naar de hogere etages. Op de eerste verdieping zijn drie van de vier slaapkamers. Aan de achterkant bevindt zich de grootste slaapkamer, met een nieuw dakraam dat is voorzien van een geïntegreerd verduisterend rolgordijn. Het raam is in 2017 geplaatst. Het deels onder de kap liggende plafond geeft de kamer een knusse sfeer. Een aardig element in de master bedroom is verder het balkon.
In een van de slaapkamers aan de voorkant is, tegelijk met het andere, ook een nieuw dakraam geplaatst. In de keurige badkamer is het ligbad praktisch ongebruikt. Bij de renovatie zijn naast een douchecel en een hangend toilet een design radiator en dito wastafel geïnstalleerd. De spotjes in het plafond maken het af. Dit is een lichte, neutrale badkamer die helemaal van deze tijd is.

De vierde slaapkamer is op de zolderverdieping. Deze is verrassend ruim en licht, dankzij de grote ramen. De kamer is nu in gebruik als werkruimte. Op zolder vinden we verder twee bergruimtes, waarvan een met de hr-verwarmingsketel. Die komt uit 2003, en is - hoe kan het ook anders - goed onderhouden.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1978/1979;
- Energielabel C;
- Dak- en spouwisolatie zijn tijdens de bouw aangebracht;
- Begane grond geheel v.v. isolerende beglazing;
- Eerste en tweede verdieping gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing;
- Garage die ook binnendoor bereikbaar is;
- Woonoppervlakte 149 m2;
- Totale oppervlakte wonen 171,8 m2;
- Aan de rand van de wijk en aan waterpartij gelegen;
- Vrije tuin met vlonder bij het water;
- Zorgvuldig bewoond en onderhouden woonhuis;
- Deze woning wordt meegeleverd met gratis verhuisservice voor de nutsvoorzieningen via onze website.

Wilt u meer informatie over deze woning, een verkoopbrochure downloaden of een bezichtigingsafspraak maken? Maak dit dan kenbaar middels de button rechtsboven in dit scherm. Daar vindt u ook onze adresgegevens.
U bent van harte welkom om bij ons binnen te lopen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“wij moeten helaas onze woning verlaten door een ongeval van mijn echtgenote. Zij is half verlamd en kan de noodzakelijke verpleging hier niet krijgen. Met pijn in het hart moeten wij deze heerlijke plek na 38 jaar loslaten en verhuizen naar een woonsituatie gelijkvloers en geschikt voor rolstoel.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1978

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

560 m³

Woonoppervlakte

149 m²

Perceeloppervlakte

177 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zonneterras

Tuin oppervlakte

77 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Groene omgeving

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Rustig - geen doorgaand verkeer - heerlijk aan het water op eigen vlonder

 

rustig hofje- geen doorgaand verkeer-heerlijk aan het water

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's