Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 179.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Nabij het Dr. Zamenhofpark ligt deze goed onderhouden, lichte tussenwoning met vrij uitzicht (100 meter) over het plantsoen. De woning ligt in een kindvriendelijke buurt. Deze instapklare woning is in 2017 van binnen- en buiten gerenoveerd en geschilderd.

De woning ligt in de woonwijk aan de noordoostkant van Leeuwarden met veel voorzieningen in de directe omgeving, waaronder het Cambuurplein, winkelplein De Centrale, sport- en recreatiegelegenheden (Kalverdijkje, sportvelden) en diverse scholen. Het stadscentrum ligt op fietsafstand, daarnaast zorgt de nabijgelegen bushalte voor een rechtstreekse verbinding met het trein- en busstation.

Via de voortuin, de ruime entree (tochtportaal) met garderobe en meterkast (8 groepen, aardlek en glasvezel) en de ruime hal komt u in de lichte woonkamer. De gehele benedenverdieping is voorzien van een fraaie parketvloer. De woonkamer heeft een erker aan de voorzijde en een groot raam aan de achterzijde. Direct aan de woonkamer ligt de half open moderne keuken welke is voorzien van een granieten aanrechtblad, 4-pits keramische kookplaat met afzuiging, koelkast, vriezer, vaatwasser en oven. In de aansluitende bijkeuken vindt u de opstelling voor de wasmachine, droger en CV. De ketel is van 2008, (eigendom) en van het merk AWB. Het toilet bevindt zich achter de bijkeuken. De achtertuin heeft een vrij achterom met afgesloten steegdeur.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime overloop, 2 ruime slaapkamers (10m² en 12m² ) en een badkamer. De overloop verschaft tevens toegang tot het dakterras. Ook de eerste verdieping is voorzien van een pakketvloer. De badkamer heeft een toilet, douche en wasmeubel. Via de vaste trap komt u op de zolder. Hier bevindt zich een zeer ruime slaapkamer(20 m²) met een grote dakkapel, bergschotten en wederom is de verdieping voorzien van een parketvloer.

De woning is voorzien van isolatieglas en dakisolatie.

Een prachtige ruime woning die zeker de moeite waard is om te bezichtigen. Wij leiden u graag rond!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1935

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

395 m³

Woonoppervlakte

145 m²

Perceeloppervlakte

130 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

18 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's