Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 195.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een groene, aantrekkelijke locatie gelegen gezinswoning met garage, 3 royale slaapkamers, uitgebouwde keuken en sfeervol afgewerkte woonkamer. De achtertuin grenst direct aan een park, waardoor je hier een gevoel van ruimte en vrijheid ervaart. Een fijn huis waar menigeen zich ongetwijfeld direct thuis zal voelen!

De verkoper vertelt:
“Wij hebben hier met veel plezier gewoond. Het is een ruime, comfortabele woning op een groene locatie. Hier vind je alle dagelijkse voorzieningen in de directe nabijheid. Bovendien biedt de bosrijke omgeving rondom Warnsveld optimale recreatiemogelijkheden. Een heerlijke plek met woonplezier voor jong en oud.”

Indeling van de woning:

Begane grond:
Via de diepe voortuin met garage bereikt u de hoofdentree van de woning. De ontvangsthal met meterkast, toiletruimte en trapopgang naar de verdieping, biedt toegang tot zowel de keuken als de royale woonkamer. De woonkamer is sfeervol en ruimtelijk en voorzien van een mooie laminaatvloer. De charmante houten lambrisering, balkenplafonds en de sfeerhaard geven de ruimte een warm en huiselijk karakter. Grote raampartijen zorgen voor uitstekende bezonning terwijl een deur toegang biedt tot de tuin.

De aangebouwde keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De ruimte is voorzien van een lichte plavuizen vloer en een zeer complete keukeninstallatie. De in klassiek-moderne stijl uitgevoerde keuken is geplaatst in praktische hoekopstelling, waardoor zij een zee aan werk- en opbergruimte biedt. Om het kookplezier compleet te maken is de ruimte uitgerust met diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koel/vriescombinatie, oven, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers en een nette badkamer met ligbad, douchecabine, wandcloset en wastafelmeubel gesitueerd. De kamers zijn beide keurig afgewerkt en voorzien van een onderhoudsvriendelijke laminaatvloer. De masterbedroom –bijzonder ruim in omvang- beschikt over een praktische inbouwkastenwand.

Tweede verdieping:
De overloop met wastafel en witgoedaansluiting biedt toegang tot een ruime berging en een derde slaapvertrek. Zowel de slaapkamer als de overloop worden verlicht middels een dakraam. Op deze verdieping vind je tevens een inbouwkast met opstelling van de recent vernieuwde CV (2016).

Tuin:
Naast een royale voortuin met garage, beschikt de woning over een vrij gelegen achtertuin. De fraai aangelegde tuin is voorzien van sierbestrating, een diversiteit aan beplanting, een vijver en een houten tuinhuis met overkapping. Doordat de tuin direct aan een park grenst, ervaar je hier een heerlijk gevoel van rust, ruimte en vrijheid.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ik heb ruim 11 jaar met zeer veel plezier op Het Menkveld gewoond. De tuin heb ik helemaal opnieuw aangelegd en heb daar een klein paradijsje van gemaakt. Vanwege mijn gezondheid en het moeilijk trappen kunnen lopen ben ik genoodzaakt om te gaan verhuizen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1988

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

470 m³

Woonoppervlakte

120 m²

Perceeloppervlakte

165 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

77 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

goed onderhouden huis en tuin.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's