Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 289.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

FANTASTISCH APPARTEMENT OP BOVENSTE VERDIEPING MET PARKEERPLAATS EN ZONNIG BALKON!

Dit voormalige 4-kamer-appartement van ca 89 m2 met wijds uitzicht. Het appartement met balkon op het zuiden ligt in een rustige woonomgeving en tegelijk dichtbij het centrum van Amsterdam, het recreatiegebied Twiske en het uitgaansgebied NDSM. De NDSM pont is op 5 minuten fietsafstand. Verder is er een goede bereikbaarheid met openbaar vervoer. En op het balkon is het tot in de avond fijn toeven met een ondergaande zon en het vrije zicht richting het IJ. Bovendien beschikt het appartement over een lift en een eigen parkeerplaats!

De ligging op de bovenste verdieping maakt het appartement tot een heel lichte en prettige woning. Het complex is voorzien van een lift en parkeerkelder en berging in de onderbouw!

Indeling:

Derde verdieping:

Entree, hal, meterkast, diepe gang, slaapkamer aan de ene kant van de hal, die thans is ingericht al inloopkast en een slaapkamer aan de andere kant van de hal. Badkamer voorzien van inloopdouche en dubbele wastafel, separaat toilet met fonteintje, zeer ruime en lichte woonkamer, open keuken met complete opstelling met diverse apparatuur waaronder elektrische kookplaat, grote koelkast en aparte grote vriezer met 6 laden, oven en vaatwasser. Inpandige berging alwaar de CV combiketel en de aansluiting voor wasmachine en droger. Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken. Het balkon is gelegen op het zuiden.

Het appartement is voorzien van een natuurstenen vloer en in de slaapkamers ligt een laminaat vloer. Alles is tot in de puntjes verzorgd!

Bijzonderheden:

* Bouwjaar 2004
* Erfpacht afgekocht tot 2054
* Woonoppervlakte ca 89 m2
* Actieve VvE
* Servicekosten voor appartement en parkeerplaats 115,80 euro p/m
* Complex voorzien van lift, afgesloten parkeerkelder en box
* Inclusief eigen parkeerplaats
* Balkon op het zuiden
* Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Wij hebben ruim 12 jaar genoten van ons huis in een rustige buurt. Hebben veel genoten van ons zonnige balkon tot in de vroege avonden. Fijne rustige buren en actieve Vereniging van eigenaren met voldoende reserveringen voor groot onderhoud. Eigen parkeerplek is ideaal, geen gezoek naar een parkeerplaats, binnen niet al te lange tijd wordt parkeren in Amsterdam Noord “betaald” parkeren. Dichtbij recreatiegebied ‘t Twiske en het hippe NDSM gebied met fijne restaurantjes en eetglegenheden.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2005

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

264 m³

Woonoppervlakte

89 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Amsterdam centrum binnen 20 minuten bereikbaar met NDSM pont naar CS

 

Klein winkelcentrum op loopafstand

 

Bushalte OV op 300 meter afstand

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's