Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 200.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

IN RUSTIGE EN GROENE WOONOMGEVING GELEGEN 4-KAMER DUBBEL BOVENHUIS VAN CA. 105 M2 MET EEN ZONNIG GELEGEN ACHTERBALKON (ZUID) EN EEN EIGEN FIETSENBERGING ACHTER HET COMPLEX. RUIME EN LICHTE WOON-/EETKAMER (VOORHEEN 2 KAMERS) MET VRIJ ZICHT OVER WATER EN GROENSTROOK. GROTE WOONKEUKEN AAN DE ACHTERZIJDE. ZEER CENTRAAL GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN WINKELCENTRUM "DE JULIANABAAN", OPENBAAR VERVOER EN STATION, UITVALSWEGEN, HET HISTORISCHE CENTRUM VAN VOORBURG MET Z'N BEKENDE ZATERDAGMARKT EN IN DE NABIJHEID VAN HET CENTRUM VAN DEN HAAG.

*** Bekijk de plattegrond, foto's en video voor een complete impressie van de woning ***

INDELING:
centrale afgesloten entree, trap naar de tweede verdieping, entree woning. Hal met ruime bergkast en toilet met fonteintje. Entree woonkamer met bijgetrokken voorzijkamer gelegen aan de voorzijde, voorzien van een open haard en vrij uitzicht over groenstrook en waterpartij. Aan de achterzijde is er toegang tot de achterkamer met toegang tot het achterbalkon over de volle breedte gelegen op het Zuiden. Vanuit deze kamer is er ook toegang tot de keurige moderne badkamer voorzien van een doucheruimte, wastafel en handdoekradiator. Eveneens is vanuit deze kamer, maar eventueel ook vanuit de hal, de zeer royale keuken bereikbaar (bijgetrokken kamer) voorzien van de nodige apparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat met wasemkap, vaatwasser en veel bergruimte. Ook is hier nu een vaste eettafel/bar aanwezig. Vanuit deze keuken is er een trap aanwezig naar de bijgetrokken zolderverdieping. Hier komt u op de ruime overloop met aan de achterzijde een mooie vrije ruimte voor een bureau etc. en aan de voorzijde treft u een 2e badkamer met ligbad en 2e toilet. Wanneer u verder doorloopt komt u in de zeer ruime hoofdslaapkamer met aan de achterzijde de royale dakkapel en aan de voorzijde een dakraam. Hier vindt u ook nog een dubbele wastafelmeubel. Als laatste is er nog een bergruimte waar de cv-ketel geplaatst is met boiler. Deze ruimte is overigens een gebruiksrecht met toestemming van de VVE. Als laatste treft u dan achter het gebouw een eigen fietsenberging.

BIJZONDERHEDEN:
- eigen grond
- woonoppervlak ca. 105 m2
- gebouwgebonden buitenruimte (balkon) ca. 7 m2 gelegen op Zuid
- externe bergruimte (fietsenberging) ca. 4 m2
- 5/123 aandeel in actieve VVE, bijdrage € 160,00 per maand (incl. waterverbruik)
- reservefonds per 31-12-2016 bedraagt € 177.180,27 (vóór betaling dak, ca. € 150.000,00)
- dak vernieuwd in 2017
- MJOP 2016-2030 aanwezig
- volledig voorzien van dubbel glas
- vlieringruimte boven portiek in gebruik met toestemming VVE, overige vliering is meegesplitst
- oplevering in overleg
- overige verkoopinformatie digitaal beschikbaar

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belangen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Er is gezelligheid in de straat maar niet zo dat het benauwd is. Meestal hebben we eens in de 2 jaar een straat BBQ die erg gezellig is. Het bijzondere aan de Alberdingk Thijmkade is dat je met een kleine groep mensen een speciale kade in Voorburg vormt. Er zijn talloze straten naar Alberdingk Thijm genoemd maar er is maar één kade! Dat.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1952

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

325 m³

Woonoppervlakte

105 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Twee winkelgebieden op loopafstand

 

Rustig wonen in het groen maar toch alles bij de hand

 

Perfect gelegen qua openbaar vervoer

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's