Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 145.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Julianalaan 5-1 te Hengelo

Royale, grotendeels gemoderniseerde etage woning, gelegen in de gewilde woonwijk 't Tuindorp, pal nabij het centrum van Hengelo.

Uniek in z'n soort, bijzonder qua ligging en sfeervol qua afwerking en uitstraling.... The place to be happy!

Interesse ? Wacht vooral niet te lang en plan een afspraak.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met toegang tot de garage en trapopgang naar de eerste verdieping. De garage meet een oppervlakte van circa 10 m² en geeft aan de voorzijde toegang middels openslaande houten deuren. Een deur in de achtergevel van de garage geeft toegang tot de vrij gelegen achtertuin.

Eerste verdieping:
Hal met toilet, trapopgang naar de 2e verdieping, woonkamer, keuken en de badkamer.

De woonkamer is lekker licht en ruim door de grote ramen zowel aan de voor- als achterzijde. Het geheel meet een oppervlakte van circa 36 m² en is afgewerkt met een pvc vloer in lichte kleurstelling (ter overname).

Vanuit de eethoek is het dakterras (circa 14 m²) bereikbaar. Een uiterst zonnig plekje om met een lekker glas wijn te genieten van de middag- of avondzon!

In de halfopen keuken is een L-vormige inbouwkeuken geplaatst, voorzien van een aanrechtblad waarin verwerkt enkele spoelbak. Als (inbouw) apparatuur een oven, vaatwasser, 4-pits kooktoestel, afzuigkap en een koelkast (laatste is ter overname).

De badkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een wastafel met meubel en een douchehoek. Daarnaast vinden we hier de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Tweede verdieping:
Overloop met Cv-ruimte, werkplek met mogelijkheid voor bureau en een tweetal slaapkamers. De slaapkamers meten oppervlaktes van respectievelijk 10,5 m² en 7 m² (oppervlakte is reeds gecorrigeerd o.b.v. de 1,5 meter lijn). Beiden zijn afgewerkt met een laminaatvloer, voorzien van een dakkapel en vaste kastruimte.

Tuin en houten berging:
De tuin is gesitueerd op het zonnige zuiden en onderhoudsvriendelijk aangelegd met grote terrastegels, grind en borders met beplanting. Achter in de tuin een houten berging met elektraaansluiting. De tuin is bereikbaar vanuit de garage.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1920. Het gebruiksoppervlak bedraagt 91 m² en de woning heeft een inhoud van circa 295 m³ (excl. garage). De verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Intergas VR Cv-ketel van het bouwjaar 1999 (eigendom).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1920

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

295 m³

Woonoppervlakte

91 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Zonneterras

Tuin oppervlakte

62 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Gezellige buren

 

Dichtbij OV

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: