Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 645.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan de rand van Malden op een steenworp afstand van het Maas-Waalkanaal ligt deze royale vrijstaande villa met een inhoud van bijna 800 m3 op een perceel grond van 764 m2.

Het huis is verrassend ingedeeld, waarbij gebruik is gemaakt van luxe materialen. De grootte van het huis met een woonoppervlakte van 246 m2 biedt legio mogelijkheden en het is met name een super familiehuis ! Alle ruimtes zijn zeer ruim bemeten. De woning is rustig gelegen met veel groen en privacy. De Radboud Universiteit, ziekenhuizen, bos en uitvalswegen zij op korte afstand gelegen. Het winkelcentrum en diverse basisscholen zijn op loopafstand te vinden.

Indeling begane grond: Ruime entree/hal met toilet en meterkast, lichte woonkamer met natuurstenen vloer (vloerverwarming), gashaard en openslaande deuren naar de ruime tuin, ruime woonkeuken met diverse inbouwapparatuur en inloopkast, bijkeuken met plavuizen vloer en witgoed-aansluitingen, studeer-/werkkamer, ruime inpandige garage. Eerste verdieping: Ruime overloop, 4 ruime slaapkamers, waaronder een bijzonder riante ouderslaapkamer met veel eigen bergruimten, luxe badkamer met 2 wastafels, ligbad, toilet en een inloopdouche. Tweede verdieping; Zolderberging, te bereiken via een vaste trap met dakraam en c.v. opstelling.

Het huis staat goed op het kavel gesitueerd, waardoor de hele dag de zon in de tuin schijnt. Aan de achterzijde van de tuin ligt een heerlijk terras, een tuinberging en een overdekte lounge-hoek.

Bijzonderheden: Deze woning heeft een inhoud van 792 m3, een perceelsoppervlakte van 764 m2 en een woonoppervlakte van 246 m2. Voorzien van een alarminstallatie en glasvezel.

Voor de koper van deze woning is een gratis bouwtechnokeuring beschikbaar. Tevens is er optioneel een garantieverzekering mogelijk, welke dekking geeft tegen mogelijke constructieve gebreken welke na de aankoop van de woning blijken. Vraag naar de voorwaarden.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2000

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

792 m³

Woonoppervlakte

246 m²

Perceeloppervlakte

764 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rust-Centrale ligging-buurt.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's