Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

€ 198.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zoekt u een ruime eengezinswoning dicht bij de stad, dan is deze woning wellicht iets voor u. Door de bijzondere indeling biedt het huis mogelijkheden die bij een doorsnee eengezinswoning ontbreken. Heeft u een ultieme wens om werken en wonen aan huis te combineren? Leest u dan snel verder, wij hebben wellicht uw nieuwe (t)huis in de verkoop gekregen.

Indeling:

Begane grond:
Entree, meterkast, modern hangtoilet met een fonteintje, toegang tot de ruime inpandige berging, royale en aan de achterzijde gelegen multifunctionele ruimte welke geschikt is te gebruiken als slaapkamer, tuinkamer, studeerkamer of kantoor/praktijk. Deze ruimte beschikt over een grote vaste kast en is, indien nodig, ideaal voor het realiseren van een natte ruimte. Via deze ruimte is middels twee deuren de achtertuin te bereiken. Deze verdieping is voorzien van een strakke, donkere marmoleumvloer. Vaste trap naar...

1e verdieping:
Overloop, grote L-vormige woonkamer met vrij uitzicht, veel lichtinval en een prettige woonsfeer, stijlvolle open keuken met veel bergruimte en voorzien van een CaesarStone aanrechtblad, koelkast, vaatwasser, oven, 5-pitsgaskookplaat, spoelbak en een rvs-afzuigkap. Via een deur is het ruime balkon te bereiken. Vaste trap naar...

2e verdieping:
Overloop met een vaste kast waarin de cv-ketel is geplaatst. De woning heeft op deze verdieping 2 slaapkamers, maar voor wie minimaal 3 slaapkamers wenst heb ik goed nieuws, de kamer aan de achterzijde is eenvoudig op te splitsen in 2 kamers, nette betegelde badkamer voorzien van een hangtoilet, douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

Buitenruimte:
Het balkon is op het noorden gelegen. De grootte is perfect voor het plaatsen van een tafel met stoelen. Het uitzicht over en het contact met de gemeenschappelijke binnenplaats geeft een gezellige sfeer.

Tuin:
De achtertuin is zonnig op het zuiden gelegen. De kleine maar fijne tuin is aangelegd door een tuinarchitect. Zomers verandert ze in een groene oase met de blauweregen en klimmende winde die tegen de palen omhoog groeien. Je vindt er een kweekbak, een grote zitbank van duurzaam robiniahout en een moestuintje met een bramen- en frambozenstruik. De vijgenboom geeft tot in de herfst heerlijke zoete vijgen! Dit is met recht een tuin om van te genieten.

Eigen parkeerplaats:
Deze woning beschikt over een eigen parkeerplaats op het binnenplein. Het onderhoud van het middenterrein wordt geheel door Vivare geregeld en betaald.

10 bijzonderheden van dit huis voor je op een rij:
1. De entree ligt aan een rustige binnenplaats met een eigen parkeerplaats. Kinderen kunnen heerlijk veilig spelen op de grote grasvelden.
2. Met de bus ben je binnen vijf minuten in het centrum.
3. Je zit vlak bij winkelcentrum Drieslag met een ruim winkelaanbod en op woensdag is er een markt.
4. De keuken en woonkamer bevinden zich op de eerste verdieping. Dat zorgt voor een speelse indeling van het huis.
5. De moderne keuken heeft een rank CaesarStone werkblad en grote lades waar je heel wat in kwijt kunt. Vanuit de keuken stap je zo op een ruim balkon. Handig als je buiten wilt lunchen of barbecueën.
6. Op de begane grond bevindt zich een grote tuinkamer die veel verschillende mogelijkheden biedt. Je kunt hem gebruiken als slaapkamer, hobby- of werkkamer. Ook zeer geschikt als bedrijfsruimte voor ZZP’ers en mindervaliden!
7. Op de bovenste verdieping vind je twee royale slaapkamers (één kamer kan nog eenvoudig worden opgesplitst). De functionele badkamer met douche en ingebouwd toilet biedt ook nog ruimte voor je wasmachine en kan nog naar smaak ingericht worden.
8. De woning is voorzien van HR-isolatieglas en is dus zeer goed geïsoleerd. Dat zie je terug op de energierekening.
9. Dankzij de berging en de trapkast biedt onze woning voldoende bergruimte.
10. De kleine maar fijne tuin is aangelegd door een tuinarchitect. Zomers verandert ze in een groene oase met de blauweregen en klimmende winde die tegen de palen omhoog groeien. Je hangmat of kinderschommel kun je zo aan de stelling ophangen! Je vindt er ook een kweekbak, een grote zitbank van duurzaam robiniahout en een moestuintje met een bramen- en frambozenstruik. De vijgenboom geeft tot in de herfst heerlijke zoete vijgen! De zon schijnt er vanaf een uur of 12 ’s middags tot ’s avonds laat.

Locatie:
De woningen maken deel uit van een multifunctioneel complex, waarin onder andere een restaurant, een grand café, cursusruimten, een kapper, een huisartsencentrum en een apotheek zijn gevestigd. Uw boodschappen doet u om de hoek: het complex ligt in de directe nabijheid van winkelcentrum Kronenburg en De Drieslag. Kinderen kunnen op het binnenplein veilig spelen en ook in de directe omgeving zijn meerdere leuke speeltuinen te vinden. Shoppen? Het centrum van Arnhem en winkelcentrum Kronenburg zijn op fiets- en loopafstand gelegen. Maar ook als u verder weg wilt, zit u met deze woning goed: de uitvalswegen zijn vlakbij en de wijk heeft een uitstekende busverbinding. Wandelen met de hond of hardlopen, kunt in het recreatiegebied in de uiterwaarden langs de Rijn, op loopafstand.

Aanvaarding:
In overleg.

Brochure:
Meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
Bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
Via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur.

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Nu we Middelgraafpad 79 gaan verlaten, beseffen wij des te meer wat we gaan missen: Lekker dichtbij ..eigenlijk alles: het centrum, de winkels, de markt, de Rijn en de Uiterwaarden Zorgeloos onze kinderen buiten kunnen laten spelen Rustig en prettig wonen aan een binnenplaats met aardige buren. Een relatief nieuw huis dat goed geïsoleerd is, en waar weinig onderhoud nodig is. We lichten het even toe: Dichter bij het centrum van Arnhem wonen in Arnhem-Zuid kan bijna niet. Ons huis ligt heel centraal. Het openbaar vervoer brengt je snel naar het centrum, maar ook met de fiets of zelfs te voet ben je er zo. Omdat we een ruim balkon aan de keuken hebben en de tuin beneden op het zuiden ligt, heb je op elk moment wel zon. Buiten eten was dus onze favoriete bezigheid in de zomer. De binnenplaats zorgt voor een prettig contact met de buren. De kinderen kunnen er veilig spelen op het gras. Het speelgoed wordt gewoon gedeeld met de andere kinderen aan het plein. Met z'n allen in een zwembadje en tenten bouwen. We hadden er bij wijze van spreke geen omkijken naar ...vanaf het balkon houd je makkelijk een oogje in het zeil. Het leuke aan Middelgraafpad 79 is dat het niet zo standaard is ingedeeld. De kamer beneden, heeft al op verschillende manieren dienst gedaan. Je kunt er slapen, maar ook werken, opbergen en relaxen. Je krijgt als het ware extra ruimte aan de tuin cadeau!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2008

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

450 m³

Woonoppervlakte

111 m²

Perceeloppervlakte

66 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Binnen 10 minuten sta je midden in het centrum van Arnhem

 

Een woning met een speelse indeling waar van alles kan: wonen en werken combineren, maximaal genieten van een stadstuin en als je wilt, wonen, koken en buitenleven op de 1e verdieping

 

rustig wonen aan een binnenplein met groene grasvelden waar kinderen veilig kunnen spelen

 

Je kunt er zo in! Het huis is in goede staat: mooie keuken, strak geverfde muren en goed sanitair. Je hoeft alleen te bedenken waar jij je meubels neerzet!

 

Aan zon geen gebrek. De tuin ligt op het zuiden en is met een tuinarchitect omgetoverd tot een echte 'urban garden': relaxen en tuinieren op de vierkante meter, met weinig onderhoud.

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: