Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 152.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

OP ZOEK NAAR EEN APPARTEMENT BIJ HET CENTRUM ?

Dan is dit je kans !

Een eigen appartement, op loopafstand van het dynamische Eemplein en de gezellige Amersfoortse binnenstad. Een top locatie, vlakbij alle leuke cafés, terrassen, restaurantjes en alle denkbare winkels. Het Centraal station ligt op 5 minuten loopafstand en met de auto ben je binnen 10 minuten bij de snelwegen (A1 en A28).

Dit aantrekkelijke appartement ligt op de bovenste (vijfde) verdieping en vormt onderdeel van een modern gebouw (bouwjaar 2012) met 34 appartementen. Er is een gezamenlijke fietsenberging. Op de begane grond is een centrale entree met videofoon. Via de lift of het trappenhuis bereik je het appartement op de vijfde verdieping.

De indeling:
Je komt binnen in de hal welke toegang biedt tot de slaapruimte, de complete badkamer met douche, wastafel en het toilet. Verder is er de inpandige berging met oa de wasmachine- aansluiting en de CV-ketel en ten slotte is er de woonkamer. Deze aangenaam lichte living is ook voorzien van een keukenopstelling met een vaatwasser, combimagnetron, koelkast met vriesvak, vier-pits gaskookplaat en een wasemkap. Vanuit de woonkamer heb je middels een grote schuifpui toegang tot het perfect op de zon liggende balkon (zuid-west).

Kortom een moderne en complete eigen stek op een super handige locatie.
Spreekt dit je aan ? Bel of mail ons dan even voor een bezichtigingsafspraak.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Super leuk appartement. Ideaal gelegen ten opzichte van het centrum en het station. Met tien minuten lopen sta je middenin het centrum van Amersfoort of pak je de trein naar het bruisende Utrecht. Voor de fanatieke stappers: de nachttrein naar Amersfoort rijdt tot 03:00 uur door! Veel sportgelegenheden in de buurt en een gezellig complex met leuke buren. Ik heb drie jaar met veel plezier in dit mooie appartement gewoond maar nu ik ga samenwonen mag iemand anders dit woongeluk op deze mooie plek ervaren!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2012

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

135 m³

Woonoppervlakte

43 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Energiezuinig

 

Zonnig balkon

 

Modern

 

Compleet, van alle gemakken voorzien

 

Centraal gelegen

 

Nabij centrum en station

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's