Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 249.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Welkom aan de Brunel 54 in IJsselstein! Jouw kans om een gezinswoning te kopen nabij de binnenstad van IJsselstein.

Deze woning is in de afgelopen jaren met zorg bewoond en beschikt over talloze mogelijkheden om hier je droom[t]huis van te maken! Dit laten we je natuurlijk het liefst "live" ervaren;

Hebben wij je interesse weten te wekken? Vraag dan nu de brochure aan en ontvang binnen 5 minuten alle informatie die jij wenst over deze woning.

Aangevraagd? Dan gaan we snel verder ...

Wat is er verder goed om te weten over deze woning?

Deze ruime woning met vier slaapkamers is absoluut de moeite waard om van binnen te bekijken. Bij binnenkomst merk je het namelijk direct. Met deze woning kan je alle kanten op! Ook nemen wij je graag nog even mee naar buiten, deze woning beschikt namelijk over een ruime achtertuin. In de tuin kan je zowel in de ochtend als in de middag genieten van de zon!

Wat is er verder bijzonder aan deze woning?

Dit [t]huis is goed onderhouden een heeft vanuit de keuken vrij uitzicht aan de voorzijde. Het woonhuis beschikt over een ruime tuingerichte woonkamer, stenen berging en achterom. Dit huis is gelegen op een rustige locatie, nabij het gezellige centrum van IJsselstein. Door het plaatsen van dakkapellen is er de mogelijkheid om nog meer ruimte te creëren.

Indeling: entree/hal, nette toiletruimte met zwevend toilet, meterkast, tuingerichte woonkamer circa 31 m² met trapkast. De open keuken is voorzien van een L-vormige keuken. De gehele begane grond is voorzien van een laminaatvloer.
Verzorgde, circa 10 meter diepe, achtertuin met stenen berging en achterom.

1e verdieping: 2 slaapkamers aan de achterzijde, een geheel betegelde badkamer in lichte kleurstelling voorzien van een douchecabine, wastafel, zwevend toilet en handdoek- radiator en een wasmachine aansluiting. Aan de voorzijde de derde slaapkamer (circa 12 m²).
Vaste trap naar...

2e verdieping: voorzolder met CV-opstelling (Nefit HR combiketel 2013). Ruime zolderslaapkamer. Tevens is er veel bergruimte.

Genoeg mogelijkheden vind je ook niet? In deze woning zul je je zeker [t]huis voelen. De brochure is inmiddels binnen! Tijd om gelijk een afspraak in te plannen om deze woning te gaan bezichtigen!

Bijzonderheden:
- Deze woning is vrij gelegen.
- Nabij de binnenstad van IJsselstein.
- Mogelijkheid tot het creëren van extra ruimte, door het plaatsen van dakkapellen.
- CV-ketel vervangen in 2013.
- Energielabel D.
- Aanvaarding in overleg.

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinere Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1982

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

357 m³

Woonoppervlakte

102 m²

Perceeloppervlakte

128 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's