Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 625.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een GEWELDIGE LOCATIE is recent vrij gekomen deze royale en luxe ingerichte en afgewerkte driekamerwoning (ca. 153m²!!!) op de tweede en derde verdieping van een eigentijds en kleinschalig appartementengebouw. De woning beschikt over een inpandige berging, TWEE PARKEERPLAATSEN op eigen terrein en een AANLEGSTEIGER voor de boot! De woning is gelegen op een rustige locatie nabij winkelcentrum voor de dagelijkse voorziening en op korte afstand van de ringweg A-10-Noord!

Indeling: 2e etage: Entree, ruime hal met meterkast, garderobe en separaat toilet met fontein, royale Z-vormige woonkamer (ca. 47m²) met hoogwaardige eikenhouten parketvloer, een frans balkon en vrij en fraai uitzicht over het water, eetkamer (ca. 12m²) met schuifpui naar zonnig terras (zuidligging), halfopen keuken voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur.

3e etage: Overloop, één slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning met dressroom en toegang tot bergruimte met de opstelling van de wasmachine, slaapkamer twee gelegen aan de voorzijde van de woning met toegang tot een extra bergruimte en het riante dakterras, badkamer voorzien van inloopdouche, toilet, dubbele wastafel.
De eikenhouten parketvloer is reeds geschuurd en wacht op een finishing naar keuze!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2011
- Woonoppervlakte ca. 153 m² inhoud ca. 506 m³
- Gelegen op EIGEN GROND
- Servicekosten per maand bedragen € 125,-; positief saldo in reservefonds
- Woning is volledig geïsoleerd
- Energielabel A
- Hoogwaardig materiaalgebruik
- De woning wordt verwarmd middels een individuele CV-ketel
- De woning beschikt over twee royale slaapkamers beide met dressroom
- De woning is voorzien van eiken parketvloerdelen die reeds is geschuurd en wacht op finishing!
- De keuken is voorzien van inbouwapparatuur
- De woning beschikt over een hydrofoorinstallatie
- Terras van ca. 16 m²
- Dakterras van ca. 16 m²
- Twee eigen parkeerplaatsen voor de deur
- Eigen aanlegsteiger richting doorgaand vaarwater
- Afgesloten privécomplex
- Projectnotaris Eveline Schot
- De woning is instapklaar
- Oplevering per direct!

Vraagprijs € 625.000,- KK

Het luxe en eigentijdse complex “Waterside Living” bestaat uit 12 appartementen en 2 watervilla’s allen voorzien van TWEE PARKEERPLAATSEN en AANLEGPLAATS voor de boot met directe verbinding naar het IJ. Nog slechts 3 woningen beschikbaar!!!

Complex: “Waterside Living” is een kleinschalig (nieuwbouw)complex vlakbij de NDSM-werf, Overhoeks en de Tolhuistuin: dé hotspot van nú! Amsterdam-Noord ontwikkelt zich in een razend tempo tot een zeer geliefde woonomgeving met een grote diversiteit aan eetgelegenheden waaronder café-restaurant Stork, De Goudfazant, de IJ-hallen met restaurant Pllek, het Noorderlicht en De IJ-kantine, Amsterdam Marina met Loetje aan het IJ, Cannibale Royale, restaurant Smaaqt, de Tolhuistuin en de Amsterdam Tower met restaurant Moon! Het fraaie filmtheater EYE en de komst van de Noord-Zuidlijn dragen bij aan een positieve ontwikkeling van het groene stadsdeel met het Vliegenbos, Noorderpark en de Sixhaven.

Hier woont u heerlijk aan open vaarwater, om de hoek bij de grootste culturele broedplaats van Amsterdam. Het complex is ontworpen door de beroemde Amsterdamse architect Cees Dam, die bekend is van onder andere de Stopera. Het (privé) complex is afgesloten via een automatisch bedienbaar hekwerk. Hierdoor kan u met een gerust hart genieten van de prachtige locatie en privacy die het wonen in “Waterside Living” u te bieden heeft.

Omgeving: “Waterside Living” is prachtig gelegen in waterrijk polderlandschap en is ook nog eens uitstekend bereikbaar. Komt u met de auto? Afslag S117 voert u vanaf de Amsterdamse Ringweg moeiteloos naar de Landsmeerderdijk. Er zijn voldoende bushaltes in de buurt en met de fiets bent u zo bij de pont naar het Centraal Station. Binnen enkele minuten bent u in het landelijke buitengebied die een diversiteit aan recreatiemogelijkheden biedt, en daarnaast zijn er voldoende sportclubs in de omgeving aanwezig.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2011

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

506 m³

Woonoppervlakte

153 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's