Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 195.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In de wijk Ossenveld gelegen prachtig volledig geïsoleerd en gemoderniseerd 3-kamerappartement op de 2e verdieping met mooi uitzicht en een berging op de begane grond. Het appartement heeft een half inpandig balkon op het zuidoosten, inclusief openslaande deuren en een hoge nok van ruim 4 meter. Dit geeft een ruimtelijk gevoel mede door de vele ramen. De gunstige ligging ten opzichte van de zon zorgt voor veel licht in huis. Het appartement ligt zeer centraal nabij het winkelcentrum 't Fort, uitvalswegen A1 en A50, het NS-station Woudhuis-Osseveld en op 10 fietsminuten van het stadscentrum.

Indeling: hal/entree, modern toilet met wandcloset (2014), 2 volwaardige slaapkamers, modern geheel betegelde badkamer met inloopdouche v.v. regendouchekop, dubbel wastafelmeubel en design radiator (2014), berghok met aansluitingen wasapparatuur en opstelling c.v.-ketel (2013, Remeha Calenta) en bergzolder, royale lichte woonkamer met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur t.w.: 4-pitsgaskookplaat met afzuigkap, combi-oven, koel-/vriescombinatie en vaatwasser, tevens toegang tot een ruim balkon met een fraai uitzicht richting de Weterings Broek.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Al 10 jaar wonen wij met veel plezier aan de Balustrade 79, Apeldoorn maar maar sinds wij een baby hebben gekregen zijn wij op zoek gegaan naar een groter huis met tuin. Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. De zon schijnt van opkomst tot ondergang in huis! Met de openslaande deuren ben je direct vanuit de keuken op het balkon (op het zuidoosten) en heb je de hele dag door een heerlijke plek om te zitten."”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2003

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

330 m³

Woonoppervlakte

78 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Zonnige tuin

 

Zonnig balkon

 

Comfortabel huis

 

Dichtbij winkels

 

Gerenoveerde badkamer en toilet

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's