Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 269.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een fraaie locatie in ‘Oud Warnsveld’ staat deze sfeervolle, jaren ’30 tussenwoning met kelder, 4 slaapkamers en een heerlijke tuin met veranda. De woning is zeer goed onderhouden en smaakvol afgewerkt. Het karakteristieke interieur is behouden gebleven en de glas-in-loodramen, kamer-en-suite en fraaie schouw met houtkachel zijn zo maar enkele in het oog springende sfeerverhogende details.

De verkoper vertelt:
“Wij hebben hier met heel veel plezier gewoond. Het is een karakteristiek huis met veel originele details. De woning beschikt over een stijlvolle keuken, modern sanitair en een schitterende massief houten vloeren. Een fantastische woning waar menigeen zich direct thuis zal voelen. Het huis is bovendien gelegen op een zeer gewilde locatie, op korte afstand van het bos en het stadscentrum van Zutphen.”


Indeling van de woning:

Kelder:
Onder de hal is een kelder gesitueerd. Ideaal als wijn- of provisiekelder!

Begane grond:
Via de voortuin bereik je de hoofdentree van de woning. De vestibule met meterkast biedt toegang tot een sfeervolle ontvangsthal met authentieke tegelvloer. Hier zijn een moderne toiletruimte en een trapopgang naar de verdieping gesitueerd. De ruimte biedt toegang tot de kelder, de keuken en de karaktervolle woonkamer.

De woonkamer met originele en-suite deuren is bijzonder knus en sfeervol. De massief houten vloer zorgt voor een rijk en huiselijk karakter en de sfeervolle houtkachel staat garant voor vele knusse avonden. Via de openslaande deuren bereik je de veranda.
De keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. De ruimte is voorzien van een originele terrazzovloer en een stijlvolle keukeninstallatie met vaatwasser, oven, 5-pits gaskookplaat en afzuigkap. Een deur biedt toegang tot de tuin.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn een drietal slaapkamers, diverse inbouwkasten en een fraaie badkamer met ruime inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator gesitueerd. Alle slaapkamers zijn smaakvol afgewerkt en voorzien van een fraaie houten vloer. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over openslaande deuren naar het balkon. Dit balkon is eveneens bereikbaar vanuit de badkamer.

Tweede verdieping:
De overloop met witgoedaansluiting en opstelling van de CV biedt toegang tot een vierde ruime slaapkamer. Door de grote dakkapel, geplaatst over de gehele achterzijde van de woning, wordt de ruimte op deze verdieping optimaal benut.

Tuin:
Naast een voortuin beschikt de woning over een fijne achtertuin met schuur en achterom. Aan de achtergevel van het huis is een overkapping gesitueerd: een heerlijke plek om van de tuin te genieten en lange zomeravonden te borrelen met vrienden en familie bij de vuurkorf.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben deze woning in 2007 gekocht, met veel liefde verbouwt en de oorspronkelijke jaren-30 details terug gebracht. Het is een fijn en gezellig familiehuis in een kindvriendelijke rustige buurt. Vooral de vrijheid in de achtertuin en de fijne veranda zorgen ervoor dat de tuin een verlengde van de kamer is. De grote dakkapel op zolder maakt deze extra grote slaapkamer een genot om te slapen en te zijn. De houtkachel in de voorkamer hebben ons als gezin vele gezellige winteravonden bezorgd. Vanwege emigratie naar het buitenland bieden wij deze parel te koop aan met pijn in ons hart en hopen dat de nieuwe bewoners net zo veel van het huis gaan houden als wij hebben gedaan.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1928

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

405 m³

Woonoppervlakte

120 m²

Perceeloppervlakte

157 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

80 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's