Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 159.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Erfstede 81 Nieuwegein

Modern en strak afgewerkt 2-kamerappartement gelegen op de 3de verdieping van geheel nieuw gerenoveerd appartementencomplex. Zeer gunstige ligging in het centrum van Nieuwegein op een rustige locatie maar toch direct grenzend aan het bruisende stadshart van Nieuwegein met al haar voorzieningen. Op loopafstand zijn winkels, sneltramhalte, busstation, horecagelegenheden met gezellige terrassen, bioscoop, theater, zwembad etc. te vinden. Dit kleinschalig appartementencomplex is recentelijk verbouwd tot moderne appartementen. Actieve en gezonde VVE, servicekosten ca. € 96,- per maand.

Indeling:

Entree/hal met toegang tot het moderne toilet. Ruime en sfeervolle woonkamer met aangrenzend een zonnig balkon op het zuiden. Via de woonkamer is een multifunctionele ruimte bereikbaar welke thans als wasruimte wordt gebruikt. Moderne open inbouwkeuken voorzien van inbouwapparatuur, te weten: combimagnetron, keramische kookplaat, koelkast, vaatwasser en afzuigkap. Het appartement beschikt over een riante slaapkamer, welke op diverse manieren in te richten is. Via de slaapkamer is de moderne en fraai afgewerkte badkamer bereikbaar welke is voorzien van douchecabine en vaste wastafel. Het complete appartement is voorzien van een laminaatvloer en strakke wandafwerking.

Oplevering in overleg, flexibel

Het appartement heeft deel uitgemaakt van het nieuwbouwproject ‘CITY VIEW’ uit 2015 en voldoet aan alle KWALITEITSEISEN van nu! Het complex heeft een moderne en frisse uitstraling en beschikt over een ruime hal met lift. In het complex is een riante fietsenberging aanwezig voor gezamenlijk gebruik.

Bijzonderheden:
• Modern en kleinschalig complex
• Mooie ruime entree met liftinstallatie
• City Plaza en overige voorzieningen op loopafstand
• Laminaatvloeren
• Moderne keukeninrichting
• Luxe en complete badkamer
• Gezonde en actieve VvE
• Apart modern toilet
• Balkon op het zonnige zuiden

Kortom: INSTAPKLAAR!!

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2015

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

140 m³

Woonoppervlakte

41 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's