Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 699.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

DEZE SCHITTEREND AAN SINGEL GELEGEN RUIME EN ZEER GOED AFGEWERKTE 2-ONDER-1-KAP WONING WELKE WIJ U KUNNEN AANBIEDEN IS TOT IN DE PUNTJES VERZORGD, HEEFT EEN WOONOPPERVLAK VAN CA. 200 M2 , DOOR DE UITBOUWEN AAN DE ACHTER- EN ZIJKANT BESCHIKT DE WONING OVER EEN ZEER FRAAIE EN RUIME WOONKAMER MET BREDE GASHAARD, HOUTEN VLOER MET VLOERVERWARMING EN OPENSLAANDE DEUREN NAAR DE ACHTER- EN ZIJTUIN MET VERSCHILLENDE TERRASSEN. DE WONING IS VRIJ EN RUSTIG GELEGEN NABIJ GROEN, WATERPARTIJ EN SPEELVOORZIENINGEN MAAR TOCH OOK OP SLECHTS ENKELE MINUTEN LOOPAFSTAND VAN WINKELCENTRUM EN STATION LEIDSCHENVEEN MET RANDSTADRAIL, METRO, TRAM EN BUSLIJNEN TOT UW BESCHIKKING.

*** Bekijk de plattegrond, foto's en video voor een complete impressie van de woning ***

INDELING:
Door een overdekte entree komt u bij de voordeur. Via de ruime hal met een modern wandcloset met fonteintje bereikt u de aan twee zijden uitgebouwde riante woon-/eetkamer met speciaal eiken lamel parket met vloerverwarming, extra brede gasgestookte sfeerhaard, vaste kast onder de trap en openslaande deuren naar de achter- en zijtuin met diverse terrassen van Chinees hardsteen. De fraai aangelegde tuin grenst aan het water en heeft verschillende niveau's voor de privacy en is op het zuidwesten georiënteerd zodat er altijd een plek is in de zon of in de schaduw onder de elektrische bedienbare zonwering. Aan de voorzijde is de luxe keuken met Amerikaanse koelkast, magnetron, breed Solitaire fornuis met twee ovens, bakplaat, frituur en 4 gaspitten. Hierboven hangt de professional Solitaire afzuigkap. Verder is deze heerlijke keuken voorzien van inbouw vaatwasser en spoelbak in het eiland met eetbar. De gehele etage is voorzien van houten shutters. Aan de voorzijde is ook de (fietsen)berging annex wasruimte met de aansluitingen voor deze apparatuur te vinden. Op de zeer ruime oprit is plaats voor meerdere auto's.
Eerste verdieping: overloop met toegang naar alle vertrekken en een inpandige berging met opstelplaats van de Combiair Daalderop HR met warmte-terug-win installatie uit 2010. De riante slaapkamer over de breedte aan de achterzijde is voorzien van lamel parket, airconditioning en heeft een ruime inloopkast, slaapkamer aan de voorzijde en een luxe badkamer met deels strak tegelwerk en natuursteen op de vloer met vloerverwarming, een inloopdouche, wandcloset, dubbele wastafel en een tweepersoons whirlpool.
Tweede verdieping: Deze eveneens van lamel parket voorziene verdieping is nu in gebruik als een zeer ruime en speelse zit/slaapkamer en beschikt over veel bergruimte in de schuinte van de kap. De mogelijkheid bestaat hier om een tweede badkamer te realiseren en de zolder te delen in twee kamers.

KENMERKEN:
- eigen grond
- perceel groot 461 m2
- woonoppervlak ca. 200 m2
- externe bergruimte (stenen berging) ca. 8 m2
- woning is volledig geïsoleerd
- elektra 13 groepen plus 2x ALS
- Uitstekend onderhouden en afgewerkt met hoogwaardige materialen
- Door de WTW-installatie energie efficiënt verwarmen
- Gehele pand is aan de buitenzijde opnieuw geschilderd
- Gelegen op loopafstand van winkels en scholen
- Uitstekende ligging t.o.v. uitvalswegen en openbaar vervoer
- Uitgebouwde living
- Parkeren op eigen oprit
- oplevering in overleg, kan snel

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belangen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2010

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

625 m³

Woonoppervlakte

200 m²

Perceeloppervlakte

461 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's