Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 235.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op mooie locatie tegen de rand van het Udense centrum gelegen verrassend ruime en goed onderhouden gezinswoning met maar liefst 5 slaapkamers! Ideaal voor mensen die graag op een steenworp afstand van het centrum willen wonen en toch rustig! Ook zeer geschikt voor bv. samengestelde gezinnen!

De woning werd van oorsprong gebouwd in ca. 1959. Vanaf 2009 is er flink gerenoveerd, zo is het dak vernieuwd en na geïsoleerd, het dakterras vernieuwd inclusief de geveldelen en zijn er op de 2e verdieping twee extra slaapkamers gerealiseerd. In 2014 zijn ook de kozijnen vervangen en voorzien van dubbelglas.
De woonoppervlakte bedraagt 120 m² met een inhoud van 380 m³, dit is exclusief de overkapping achter het huis en de bergruimte in de tuinschuurtjes (14 m²). Het perceel is 177 m² groot.

Indeling: Ruime hal, moderne toiletruimte met vrij hangend closet, meterkast, trapopgang naar boven en toegang tot de keuken. In de keuken is een praktische provisiekast aanwezig onder de trap. De keurige keuken in hoekopstelling is voorzien van diverse inbouwapparaten zoals gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, combi-magnetron en afzuigkap. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en deze ruimte is afgewerkt met stucwerkwanden en een moderne tegelvloer voorzien van vloerverwarming. Aan de achterzijde van de woning is een eenvoudige overkapping aangebouwd met schuifdeuren naar de tuin.
1e Verdieping: Via de overloop zijn 3 slaapkamers, de badkamer en een zeer praktische berging toegankelijk. In deze berging treft u de aansluiting voor de wasmachine. De slaapkamers zijn allen afgewerkt met een laminaatvloer en zijn respectievelijk 10.3 - 11.1 en 7.8 m² groot. Alle kamers zijn ook voorzien van nieuwe kozijnen met dubbelglas en draai-kiepramen, zo is er veel lichtinval. De badkamer is nog gedateerd doch netjes en voorzien van ligbad, douche en wastafel. Via een vaste trap komt u op de:
2e Verdieping: Hier treft u nog 2 volwaardige slaapkamers van respectievelijk 10.7 en 9.8 m² groot, beide met toegang tot het dakterras. Ook hier zijn de kozijnen vernieuwd en voorzien van dubbelglas. Beide slaapkamers zijn voorzien van een wastafel en één slaapkamer heeft toegang tot een cv-kast (met opstelling combiketel Nefit bj. ca. 2009).

De tuin is deels verhard en achterom bereikbaar. Achter in de tuin staat een ruime tuinberging voor uw fietsen en tuingereedschap.

Algemeen: De woning is goed onderhouden en aan de buitenzijde flink gerenoveerd. Ook de binnenzijde is al grotendeels gerenoveerd. De ligging op loopafstand van het centrum maar ook de nabijheid van de sportvelden, de molen van Jetten, bereikbaarheid van snelweg A50 en speelvoorzieningen voor kinderen maken dit tot een populaire centrumlocatie!

Vraagprijs: € 235.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1959

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

380 m³

Woonoppervlakte

120 m²

Perceeloppervlakte

177 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

177 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Zonnige tuin

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's