Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

€ 315.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

SFEERVOLLE 2/1 KAPWONING MET GARAGE, CARPORT EN ZONNIGE ACHTERTUIN GELEGEN IN DE GELIEFDE WIJK "SCHUTVELD" OP KORTE AFSTAND VAN HET CENTRUM, SPORTPARK EN SCHOLEN.

Deze woning is gebouwd in 1966 en heeft een totale inhoud van ca. 590 m³ aan woning met aangebouwde garage. De gebruiksoppervlakte wonen is 134 m², de aangebouwde garage/berging is 33 m² groot en er staat een carport voor de garage van 22 m². Het perceel is 254 m² groot. De woning is goed onderhouden, in 2015 nog geschilderd aan de buitenzijde, grotendeels voorzien dubbele beglazing en het dak van de woning is van binnenuit geïsoleerd.

Indeling:
Hal met keurige toiletruimte, meterkast en hardhouten trap naar de verdieping, woonkamer met eikenhouten vloer, schuifpui naar de tuin en gezellige schouw met houthaard, open keuken voorzien van een nette inrichting met gaskookplaat, magnetron, vaatwasser, koelkast, close-in boiler en afgewerkt met een granieten aanrechtblad, nabij de keuken is een verdiepte provisiekast. Achter de keuken is een eet-/tuinkamer aangebouwd met openslaande deuren en rechtstreekse toegang tot berging/garage. De garage heeft openslaande deuren naar de oprit met carport, maar hier zijn ook de witgoedaansluitingen, kasten. cv.-ruimte met Nefit cv.-ketel en de ruimte is voorzien van elektra, verwarming en water.

1e verdieping en 2e verdieping:
Overloop met kastruimte, 3 slaapkamers waarvan slaapkamer aan de voorzijde toegang heeft tot het balkon aan de straatzijde, keurige badkamer uit ca. 2004 voorzien van inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel en wandcloset. Ook de 2e verdieping is met vaste hardhouten trap bereikbaar. Op de overloop is bergruimte en toegang tot een 4e slaapkamer met dakraam en dakkapel.

Tuin:
De voortuin is keurig aangelegd. Naast de woning ligt een flinke oprit met gebakken klinkers. De carport is ideaal voor stalling van uw auto. In de achtertuin met tweetal bomen kunt u heerlijk vrij zitten. Bij de woning ligt een terras van houten vlonders en verder is de tuin grotendeels verhard met gebakken terrasstenen en tegels. Door de ligging op het zuidwesten is het ook een zonnige tuin. Gezien de houthaard in de woning mag een houtopslag niet ontbreken in de tuin.

KORTOM EEN PRIMA GEZINSWONING OP EEN MOOI PLEKJE IN UDEN!

Vraagprijs € 315.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben ruim 20 jaar lang genoten van De Geren 19 in Uden, maar nu beide kinderen hun eigen plek hebben gevonden gaan wij in een kleiner huis wonen. We hebben genoten van de mooie kamer met veel licht. Vanuit de tuinkamer sta je met de openslaande tuindeuren meteen in de zonnige achtertuin. ( op het zuiden) We hebben er met familie en vrienden in de zomers vele gezellige uurtjes met barbeque en tuinkachel doorgebracht. Ook binnen is het huis lekker ruim en met heel veel lichtinval. Daarbij is het een heerlijke rustige wijk en toch dicht bij het centrum, sportpark en scholen. Kortom het is een prachtig plekje en een heerlijk huis om in te wonen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1966

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

590 m³

Woonoppervlakte

134 m²

Perceeloppervlakte

254 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

254 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Het is een heerlijke omgeving om te wonen, rustig en toch dicht bij het centrum.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: