Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 199.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Keurig onderhouden en energiezuinige tussenwoning met o.a. een uitgebouwde woonkamer, 4 slaapkamers en een royale dakkapel op de 2e verdieping. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas. De tuin is gelegen op het Zuidwesten en de woning ligt in de geliefde wijk "De Kersenboogerd" nabij uitvalswegen, winkels, openbaar vervoer en scholen. Tevens op fietsafstand van het IJsselmeer en het gezellige centrum van Hoorn. De woning is gebouwd in 1993, is uitstekend geïsoleerd, goed onderhouden, fraai afgewerkt en modern ingericht !

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal, meterkast en moderne toiletruimte voorzien van wandcloset met fonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de ruime woonkamer. De woonkamer is afgewerkt met strak stukwerk en sierlijsten, uitgebouwd en is v.v. openslaande deuren, een lichtstraat en een tegelvloer met vloerverwarming d.m.v. de CV-opstelling welke zich in de meterkast bevindt. Vanuit de woonkamer is de achtertuin te bereiken. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de open keuken. De keuken is in een hoekopstelling met granieten aanrechtblad, veel werkruimte, koelkast met vriezer, 5-pits gas kookplaat, vaatwasmachine, R.V.S. spoelbak en diverse kasten/laden.

1e Verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers waarvan alle zijn voorzien van strak stukwerk en sierlijsten, vloeren zijn afgewerkt met laminaat. De 2 kamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken. De luxe badkamer (2013) is voorzien van elektrische vloerverwarming, kunststof Velux dakraam, glazen douchecabine met stortdouche en aparte handdouche, led plafond spots, wastafel met meubel, verwarmde spiegel met verlichting en een 2e toilet. De wanden en het plafond zijn voorzien van betonlook.

2e Verdieping:
Bereikbaar met een vaste trap, voorzolder met wasruimte voorzien van wasmachine-/droger aansluiting, energiezuinige mechanische afzuigunit en veel bergruimte. De 4e slaapkamer is voorzien van een rolluik en bergruimte achter de knieschotten. De brede dakkapel op de achterzijde van de zolder maakt deze verdieping ruim en licht. De gehele tweede verdieping is afgewerkt met laminaat.

Tuin:
Heerlijke zonnige achtertuin op het Zuidwesten. Over de gehele breedte van de woning is in een aluminium terras overkapping van 5 bij 3 meter geplaatst. Deze is voorzien van professioneel zeil wat het gehele jaar kan blijven hangen. Hierdoor kun je zowel in het voor- als najaar al heerlijk buiten zitten. De tuin is aan de achterzijde bereikbaar via een overkapte poort waarnaast de houten berging met elektra aansluiting staat.

Algemeen:
- Bouwjaar: 1993
- Inhoud: circa 320 m3
- Woonoppervlak: circa 96 m2
- Perceeloppervlak: 137 m2 eigen grond
- Toepassing van dak-/muur-/vloerisolatie en dubbele beglazing
- Houtskeletbouw met verwarming d.m.v. vloerverwarming op de begane grond en radiatoren

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1993

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

320 m³

Woonoppervlakte

96 m²

Perceeloppervlakte

137 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's