Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 169.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op fraaie centrumlocatie gelegen ZEER RUIME BETAALBARE BENEDENWONING MET BERGING, KLEINE TUIN EN MAAR LIEFST 3 SLAAPKAMERS. Ideaal voor starters, liefhebbers die graag in het centrum wonen maar ook voor bijvoorbeeld gescheiden mensen (met kinderen)!

De woning ligt op loopafstand van winkels en gezellige restaurantjes maar toch net uit de centrumdrukte. De benedenwoning betreft een appartementsrecht in een zeer kleinschalig complex (alleen de benedenwoning en bovenwoning waardoor de VVE slechts uit 2 personen bestaat en dus makkelijk zelf bestuurbaar is). Het werd gebouwd in 1984. U heeft een eigen entree aan de Kapelstraat. Ook de bovenwoning heeft een eigen entree. Parkeergelegenheid is er volop direct voor de deur. De woonoppervlakte bedraagt 91 m² met een inhoud van ca. 335 m³. Het sfeervolle tuintje ligt op het westen en is achterom bereikbaar, toch net wat ruimer dan een balkon en een heerlijk rustig en beschut plekje om te vertoeven. Het appartement maakt een algehele verzorgde indruk!

Indeling: U komt binnen in de hal waar u tevens de meterkast en de toiletruimte aantreft. De toiletruimte is deels betegeld (wit) en voorzien van toilet en fontein. Vanuit de hal komt u in de woonkamer met aansluitend de open keuken. De woonkamer is ca. 28 m² groot en afgewerkt met een neutrale tegelvloer. De open keuken is voorzien van een eenvoudig functioneel keukenblok met losse apparaten. De trapopgang naar boven treft u ook in de woonkamer. Achter de woonkamer is toegang tot een praktische berging. Hier hangt ook de combiketel en vanaf hier is er toegang tot de tuin. Deze goed omsloten tuin is achterom bereikbaar en is onderhoudsvriendelijk geheel bestraat. Lekker barbecueën is hier zeker mogelijk!
Via de trap in de woonkamer komt u op de 1e verdieping. Via de overloop zijn maar liefst 3 slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer en respectievelijk ca. 12.4 - 10.2 en 7.3 m² groot. De keurige badkamer is geheel betegeld (wit/antraciet) en voorzien van een douchecabine, toilet, wastafelmeubel, designradiator en aansluiting voor de wasmachine.

De Vereniging van Eigenaren bestaat slechts uit 2 appartementen en is dus eenvoudig zelf te besturen. In 2007 zijn de platte daken nog vervangen, het onderhoud is up-to-date met uitzondering van het buitenschilderwerk aan de tuinzijde wat weer een vervolgbeurt nodig heeft. De maandelijkse servicekosten bedragen € 41,63 (per 1-1-2018). Dit is o.a. voor de gezamenlijke opstalverzekering en het reserveren voor toekomstig onderhoud (De VVE gaat hiermee 0,5% van de herbouwwaarde per jaar sparen om aan de nieuwe wettelijke regels van VVE's te voldoen).

Kortom: Veel ruimte, leuke locatie met alle centrumgemakken op loopafstand en zeer betaalbaar!!

Vraagprijs: € 169.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ik woon er al bijna 12 jaar met veel plezier. Je loopt zo het centrum in, maar hebt toch de rust van je eigen plek. Daarnaast zit je ook zo op de snelweg.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1984

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

335 m³

Woonoppervlakte

91 m²

Perceeloppervlakte

78 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

78 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Op loopafstand centrum

 

Betaalbare woning

 

Veel ruimte, 3 slaapkamers

 

Nette maisonette

 

Begane grond en 1e verdieping

 

Gezellige omgeving met restaurantjes

 

VVE bestaat uit 2 personen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's