Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan de Vispoortstraat vindt u deze authentieke benedenwoning (bouwjaar 1908) met besloten stadstuin op het zuiden. Gelegen op een gewilde locatie aan de IJssel, nabij de jachthaven, het vispoortplein en het historische centrum van Zutphen met alle gewenste faciliteiten die u kunt bedenken.

De verkoper vertelt:
“Het is een sfeervolle woning met een rijk versierde voorgevel gelegen op een prachtige locatie. Zo ligt het historische centrum met leuke winkels, het filmhuis, restaurants en diverse scholen nabij en geniet u van uitzicht op de IJssel. Deze locatie geeft het hele jaar door een vakantiegevoel. De Vispoorthaven met de aanblik van de kleurrijke bootjes en bijbehorende bedrijvigheid draagt hieraan bij.”


Indeling

Deze benedenwoning bestaat uit twee niveaus.

Niveau 1:
Via de voortuin voorzien van sierbestrating bereikt u de entree van de woning. U komt binnen in de hal welke voorzien is van een plavuizen vloer en stucwerk wanden. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet, de kelder, de woonkamer met keuken, de badkamer, middels een vaste trapopgang tot een slaapkamer en middels een vlizotrap tot de bergruimte.

De sfeervolle woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen. Het hoge plafond geeft een ruimtelijk gevoel. De ruimte is ingericht met een eethoek en een knusse zithoek rondom de houtkachel, maar biedt veel mogelijkheden om naar eigen smaak in te richten. De ruimte is afgewerkt met een houten vloer.

Vanuit de woonkamer bereikt u middels vijf traptreden de lager gelegen keuken. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en is voorzien van een houten werkblad met spoelbak. De uitrusting van de keuken bestaat uit een 6-pits gaskookplaat, een afzuigkap, twee ovens, een koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. De wand achter het werkblad is gedeeltelijk betegeld. Vanuit de keuken heeft u uitzicht op en toegang tot de achtertuin.

De badkamer is bereikbaar vanuit de hal en is volledig betegeld in een zwart/witte kleurstelling. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en designradiator.

Niveau 2:
De vide, bereikbaar via een trapopgang van enkele treden in de woonkamer, is ingericht als slaapkamer. U heeft vanuit de slaapkamer uitzicht op de achtertuin.
De tweede slaapkamer is bereikbaar via de vaste trapopgang in de hal. Ook deze slaapkamer heeft uitzicht op de achtertuin.

Achtertuin:
De prachtig besloten stadstuin is gelegen op het zuiden en is voorzien van een overkapping. U kunt hier genieten van veel privacy en zonlicht. In de zomer is het dak van de overkapping volop voorzien van druiven. Vanuit de achtertuin heeft u toegang tot de kelder.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1908

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

368 m³

Woonoppervlakte

80 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

60 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Beneden woning aan de IJssel, dicht bij centrum,Mooie stadstuin

 

Te Koop in zutphen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's