Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 845.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Het Jaagschuitje" te Westbeemster; een begrip in de Beemster, uniek, groots en al met al een plaatje!
Dit object biedt u mogelijkheden te over, u kunt hier ruim wonen, uw bedrijf beginnen of voortzetten, paarden houden en natuurlijk uw eigen invulling geven aan deze enorme ruimtes. De boerderij heeft een dubbel vierkant, 2 staartstukken en beschikt over een fantastisch voorhuis en een appartement op de 1e verdieping. Naast de gigantische ruimte in de boerderij beschikt u over een schuurruimte en een ruime loods.

Op deze stek kunt u genieten van rust en de fantastische vergezichten over de landerijen met alle voorzieningen in de naastgelegen dorpen Middenbeemster en De Rijp op korte afstand. Bij dit gigantische indrukwekkende object zijn er woorden te kort en verwijzen wij u graag naar onze video en fotopresentatie om u het juiste beeld te geven van dit prachtige heel; youtube.com/watch?v=nERgl82wah8.

De jacht op deze prachtprooi is begonnen! Het Jaagschuitje aan de Jisperweg staat klaar om u te veroveren! Woorden doen het pand tekort, bezichtigen is wat u moet doen!

Het object bestaat uit:

Voorhuis: afmeting 12:50 X 7:00 meter.
Boerderij: afmeting 28:50 X 19:00 meter.
Loods: afmeting 40:00 X 14:00 meter.
Schuur: afmeting 12:00 X 16:00 meter.

Totale oppervlakte grond 13.451 m².

Het woongedeelte is in het voorhuis alsmede gedeeltelijk in de boerderij gevestigd, daarnaast is er nog een appartement op de verdieping met een eigen opgang. De overige ruimte in de boerderij en de staartstukken is thans in gebruik als werkplaats, stal en opslag.

Indeling begane grond woongedeelte: zij-entree, links een doorgang naar de woon-/eetkeuken met een luxe keukenopstelling in lichte kleurstelling v.v. van alle gemakken en diverse inbouwapparatuur, schuifdeuren naar de woonkamer, tussenhal met trapopgang naar de 1e verdieping en vaste kast, toilet, tussenhal met meterkast, kantoor, bijkeuken v.v. wasmachine- en drogeropstelling en trapopgang naar het appartement. Vanuit de woonkeuken en woonkamer heeft u een fantastisch uitzicht over de landerijen. De gehele begane grond van het woongedeelte heeft een parketvloer met vloerverwarming.

Appartement op de 1e verdieping: woonkamer met keukenblok v.v. wasbak en koelkast, slaapkamer en moderne badkamer v.v. wastafel, douche-hoek en toilet.

1e Verdieping woongedeelte: overloop met inloopkast, 4 slaapkamers allen met vaste kast(en), badkamer.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1915

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

2499 m³

Woonoppervlakte

250 m²

Perceeloppervlakte

13451 m²

Buitenruimte

Tuin

Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

1500 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's