Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 299.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Fraai gelegen 3-kamer-appartement van 70 m2 op derde verdieping met een dubbel balkon.

OMGEVING:
De woning ligt vlakbij de rustige architectenbuurt in Stadsdeel Zeeburg (Oostelijk Havengebied), tussen de Zeeburgerkade en het Zeeburgerpad. Op de fiets kom je zo bij het winkelcentrum "Brazilië" en in de gezellige Javastraat kun je alle verse boodschappen halen bij de groenteboer, slagerij en bakker. In de buurt vind je ook veel leuke restaurants en kroegen, waaronder uitgaanscentrum Panama, de Coffee Company, Studio K (arthouse bioscoop met café en restaurant), The Harbour Club, restaurant Garde du l'Est en restaurant Pompstation. Het openbaar vervoer is ook vlakbij te vinden (buslijn 22). Met de auto ben je binnen enkele minuten op de ringweg A-10.

INDELING:
Begane grond: entree, trapopgang en toegang tot de berging

Derde verdieping:
Entree/hal met cv-kast, toilet, badkamer met inloopdouche en wastafel en opstelling van wasmachine en droger. Slaapkamer aan de achterzijde van het appartement met toegang tot het balkon dat ook een deur vanaf de keuken heeft. De keuken is modern uitgevoerd en voorzien van inbouwapparatuur ook is er een Amerikaanse koelkast die achterblijft. Ruime en lichte woonkamer met aangrenzend de tweede slaapkamer. Via de woonkamer is er ook toegang tot het ruime balkon aan de voorzijde van het gebouw.

BIJZONDERHEDEN:
- De erfpachtcanon is AFGEKOCHT tot en met 15 oktober 2039.
- De servicekosten bedragen € 133, - per maand.
- De VVE wordt professioneel beheerd.
- Berging op de begane grond.
- Keurig afgewerkt appartement, je kunt er zo in!
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ons appartement ligt in een rustige buurt, er loopt geen doorgaande weg langs en is alleen van twee kanten te bereiken met de fiets. Doordat er weinig verkeer is, word je ‘s ochtends wakker van de vogels die fluiten. Deze rust en dat op fiets afstand van het centrum van Amsterdam maakt de plek bijzonder. Wij hebben het appartement eind 2014 gekocht en helemaal naar onze eigen smaak gemaakt. De badkamer is volledig vernieuwd met een heel fijne stortdouche en de toilet is aangepakt. De keuken en woonkamer zijn samengevoegd en zijn nu middels een kook(schier)eiland verbonden. De keuken (en bar) is het middelpunt van de woning waar wij veel avonden hebben gezeten. Kortom, een heel fijne plek en een top appartement in Amsterdam!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1988

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

205 m³

Woonoppervlakte

70 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Net buiten het centrum

 

Leuke café’s en winkels in de buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's