Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 439.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Gesitueerd aan de boorden van het Grevelingemeer ligt villapark Grevelingenhout. Het is op dit groenrijke park dat wij grenzend aan een 18-holes golfbaan deze ruim opgezette vrijstaande woning (bouwjaar: 1993) met o.a. 4 slaapkamers mogen aanbieden. De woning heeft een blijvend vrij uitzicht op de golfbaan en is gelegen op een ruim kavel van 877 m2 eigen grond.

Indeling:
Bij binnenkomst staat u in de entree/hal. In de hal vindt u een meterkast (7 groepen – dubbel tariefmeter), een radiator, een garderobekast en een betegelde toiletruimte met fonteintje, natuurlijke ventilatie en closet. Vanuit deze ruimte loopt u door naar de woonkamer, bijkeuken en/of garage.

Woonkamer.
Deze speels ingedeelde en tuingerichte woonkamer beschikt over radiatoren, een Tv-/telefoonaansluiting, een schouwpartij (met gashaard) en een dubbele schuifpui. Vanuit de woonkamer bereikt u o.a. de werkkamer en de achtertuin.

Keuken.
De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en staat in een open verbinding met de woonkamer. Het keukenblok is in een U-vorm geplaatst en voorzien van het volgende inbouwapparatuur: koelkast, vaatwasser, afzuigkap, 5-pits gaskookplaat en een oven.

Werkkamer.
In deze ruimte treft u o.a. een plavuizenvloer, radiator en een telefoonaansluiting aan.

Bijkeuken.
Deze ruim opgezette bijkeuken is voorzien van een witgoedaansluiting en een tuindeur. Tevens zal u hier de Cv-opstelling aantreffen.

1e Verdieping:
Aangekomen op de overloop heeft u toegang tot een badkamer en vier slaapkamers die allen voorzien zijn van een radiator. De ruime opgezette ouderslaapkamer is tevens voorzien van vaste kastenwanden.

Badkamer.
De geheel betegelde badkamer is voorzien van mechanische ventilatie, radiator, een wastafel, een 2e toilet en een douchecabine en ligbad, beiden voorzien van een thermostaatkraan.

2e Verdieping:
Vanaf de overloop bereikt u middels een schuiftrap de geheel bevloerde bergzolder.

Algemeen:
Rondom de woning is er een tuin gelegen. De voortuin beschikt over beplanting, bestrating en een oprit naar de inpandige garage. De middels een vrije achterom te bereiken achtertuin is o.a. voorzien van diverse terrassen en een gazonpartij.

Garage.
Deze inpandige garage is o.a. voorzien van een betonvloer, een loopdeur, een kanteldeur, elektra en een uitstortgootsteen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“buiten op het zonnige terras zittend, je kunt hier geheel vrij van de zon genieten van 10 uur in de morgen totdat de zon onder gaat, kun je ook een praatje maken met de voorbij komende golfers. mijn zonen deden dat altijd met toeter als ze wilden slaan. we hebben een limoncelloclub met de buren opgericht.... mijn”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1993

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

596 m³

Woonoppervlakte

120 m²

Perceeloppervlakte

877 m²

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

ruime vrije tuin met vrij uitzicht op een prachtige golfbaan, prachtige jachthaven op loopafstand, ideaal voor een jong gezin met 2 kinderen vanwege efficiente inrichting

 

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Vrij uitzicht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's