Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 257.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bultsbosweg 44 Enschede

Op zoek naar een riante, jonge woning in een rustige woonomgeving?

Dan is deze ruime twee-onder-een kapwoning met garage een absolute aanrader. Geïnspireerd op klassieke bouw maar helemaal van deze tijd. De woning is v.v. een mooie, luxe inbouwkeuken,toilet, badkamer en beschikt over een fraaie en strak aangelegde achtertuin met een prachtige overkapping.

Kernwoorden voor deze woning: ruim (4 goede slaapkamers), garage met eigen oprit, perfect onderhouden, sfeervol en hoog afwerking niveau, waardoor u deze woning zo kunt betrekken. De wijk is enige jaren geleden gerealiseerd en kenmerkt zicht door rust, kind vriendelijkheid en kent eigenlijk alleen bestemmingsverkeer, is goed bereikbaar en alle voorzieningen zijn nabij.

Indeling:

Begane grond: Ruime, lichte entree/hal met garderoberuimte, meterkast, trap opgang, toilet met hangcloset en fontein. Er is een zonnige, ruime living met een mooi uitzicht op de omgeving. De natuurstenen vloer maakt de living helemaal af. De moderne en luxe inbouwkeuken is v.v. kast- en werkruimte en diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, spoelbak, gaskookplaat, schouw, combi magnetron, koelkast, vrieskast, het geheel wordt fraai afgewerkt door een granieten aanrechtblad. Via de keuken is de aangebouwde stenen garage droog te bereiken.

Via de prachtige woonkamer met schuifpui is er toegang tot de fraai aangelegde en zonnige achtertuin met schitterende veranda en een aangebouwde stenen garage met oprit. De garage is v.v. een betonvloer, loopdeur en een kanteldeur naar de oprit.

1e verdieping: Ruime overloop met een trapopgang naar de 2e verdieping. Op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers waarvan de grote slaapkamer aan de achterzijde is gelegen. De geheel betegelde en moderne badkamer beschikt over een fraai wastafelmeubel met spiegel, badkamermeubel, inloopdouche, radiator en een 2e hangcloset. De gehele eerste verdieping is v.v. een laminaatvloer.

2e verdieping: Zeer ruime zolderverdieping, op dit moment één geheel en ingericht als grote slaapkamer maar ruim genoeg om hier 2 kamers te realiseren. Verder is zolder v.v. bergruimte achter de knieschotten, Velux dakvenster, combiketelopstelling, witgoed aansluitingen en de gehele verdieping is v.v. laminaatvloer.

Tuin: De woning beschikt over een fraai aangelegde voor- en achtertuin. De achtertuin is v.v. een prachtige veranda, bordes met vaste aanplant en profiteert optimaal van de zon. De tuin is afgesloten en beschikt over veel privacy.

Bijzonderheden:
- Riante 2/1 kapwoning met 4 slaapkamers, garage en oprit met plaats voor 1 auto.
- Bijzonder sfeervol, goed onderhouden en goed afgewerkt, zo te betrekken.
- Moderne, goed geïsoleerde woning: woonplan Bultsbeek, type Glanerbosch.
- Ruime zolderverdieping met hoge nokhoogte.
- Fraaie, luxe inbouwkeuken, toilet en badkamer.
- Sfeervolle tuin met fraaie overkapping.
- Goede ligging aan een rustige straat met goed onderhouden speelveld nabij.
- De living is v.v. een schuifpui naar de overkapping.
- Schilderwerk buitenzijde wordt bijgehouden.
- Perfecte isolatiewaarden, resulterend in een hoog wooncomfort.
- Verwarming en warm water d.m.v. een combiketel.
- Bouwjaar: 2005, inhoud woning: ± 532 m³, woonopp.: ± 133m².
- Meetrapport aanwezig.
- In de koopakte zal een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom
worden opgenomen.

Opmerking: Deze woning is ideaal voor mensen die een woning zoeken die zo te betrekken is. Afwerking en onderhoud is gewoonweg goed. Foto’s zeggen veel maar dit is echt een woning die ervaren moet worden. U bent van harte uitgenodigd om deze woning te komen bekijken.

Voor bezichtigingen of meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2005

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

532 m³

Woonoppervlakte

133 m²

Perceeloppervlakte

183 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's