Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 245.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De droom van iedere auto-fanaat!

Op een uitstekende locatie in Hoogland gelegen drive-in woning.

Ruimte, licht, vrij uitzicht en een rustige groene omgeving zijn een aantal zeer toepasselijke kernwoorden voor deze woning. Parkeren kan (met meerdere auto’s) op eigen terrein of in de inpandige riante garage welke ook uitermate geschikt zou zijn en eenvoudig om te bouwen tot, een riante bedrijfsruimte aan huis.

Ook de centrale ligging in het dorp is zeer aantrekkelijk. Op loopafstand bevinden zich namelijk het winkelcentrum, diverse lagere scholen en een gezondheidscentrum. Het is een zeer kindvriendelijke buurt door de 30 kilometer zone en de vele speelmogelijkheden in de buurt. Ook biedt het dorp volop sport,- en recreatie mogelijkheden. De binnenstad van Amersfoort is op fietsafstand.
Vlakbij bevindt zich Hoogland-West. Uitermate geschikt om te wandelen, hardlopen of eenvoudig te genieten van de rust en ruimte van het boeren landschap en de mooie Eem. Mocht u verder moeten zijn de uitvalswegen richting de A1 en A28 eenvoudig en snel te bereiken. Het openbaar vervoer bevindt zich ook direct in de buurt.

De Indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal met meterkast en schoenenkast, 2e hal met toilet en trapopgang. Van hieruit is er toegang tot de wasruimte en de sterk vergrote garage voorzien van een speciale brandwerende en vloeistofdichte vloer.

Eerste verdieping:
Zeer ruime en lichte woonkamer met een lichte tegelvloer en toegang tot een ruim balkon die aan de voorzijde van de woning is gelegen. Het balkon is op het westen gesitueerd waardoor u tot laat op de dag kunt genieten van de zon en het vrije uitzicht. De open keuken is voorzien van losse apparatuur en ligt aan de tuinzijde

Tweede verdieping:
Ruime overloop met CV-ruimte. Op deze verdieping bevinden zich 3 royale slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, tweede toilet en een wastafelmeubel. Door de Solar-tube is er zelfs op donkere dagen nog aangenaam veel licht.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het is 1 maal per jaar Carnavalesk gezellig door de Grootste optocht van Midden Nederland die je zo vanuit het keukenraam kunt bewonderen. Die kijken dan zo bijna je keukenraam binnen. Ook de vergrootte garage is geweldig om aan de oude Ford Mustang te klussen en door de verwarming blijft dit 50-jaar oude oldtimertje goed behouden. Dit zal ik echt gaan missen aan het huis. Doordat geen enkele muur in het huis dragend is kan je, als je daar behoeft aan hebt, alles compleet anders indelen. Helemaal geweldig!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1972

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

405 m³

Woonoppervlakte

110 m²

Perceeloppervlakte

126 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's