Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

€ 214.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Van den Ouden Makelaardij biedt u deze in een woonerf gelegen hoekwoning op 301 m2 eigen grond aan. Het object is netjes onderhouden en beschikt o.a. over een fraaie keuken (2016), drie slaapkamers (meerdere mogelijk), een ruime garage en een zonnig gelegen achtertuin. Door zijn rustige ligging en de interne ruimte is dit in onze optiek een ideale gezinswoning.

Indeling:
De woning betreedt u vanuit de entree/hal. In de hal vindt u een meterkast (7 groepen – dubbel tariefmeter), een radiator en een deels betegelde toiletruimte met fonteintje en closet. Vanuit deze ruimte loopt u door naar de doorzon woonkamer.

Woonkamer.
Een fijne ruimte met veel lichtinval. De woonkamer beschikt over een laminaatvloer, radiatoren, een Tv-/telefoonaansluiting, een trapkast en openslaande tuindeuren.

Keuken.
De in 2016 geplaatste en strak vormgegeven keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en staat in een open verbinding met de woonkamer. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van het volgende inbouwapparatuur: een koelkast (met vrieslade), een vaatwasser, een combi-magnetron, afzuigkap en een kookplaat.

1e Verdieping:
Vanuit de entree/hal neemt u de trapopgang naar de 1e verdieping. Aangekomen op de overloop heeft u toegang tot de badkamer en/of de twee ruim opgezette slaapkamers die beiden voorzien zijn van een radiator. De riante ouderslaapkamer is tevens voorzien van een vaste kastenwand. Tevens bestaat hier de mogelijkheid om een extra (slaap)kamer te creëren.

Badkamer.
De geheel betegelde en ruim opgezette badkamer is voorzien van mechanische ventilatie, radiator, een 2e toilet, badmeubel (met wastafel) en een ligbad.

2e Verdieping:
Middels een vaste trap bereikt u deze ruime verdieping. Hier zal u naast een overloop tevens een derde slaapkamer aantreffen die voorzien is van een Velux dakraam en een knieschotberging.

Algemeen:
Zowel aan de voor- als aan de achterzijde van de woning is er een (sier)tuin gelegen. De voortuin beschikt over sierbestrating, beplanting en een oprit naar de aangebouwde garage. De middels een vrije achterom te bereiken achtertuin heeft een goede bezonning (zuidoost) en is o.a. voorzien van bestrating, beplanting en een terras.

Garage.
Deze uit steen opgetrokken en aangebouwde garage is o.a. voorzien van een betonvloer, loopdeur en elektra. Tevens treft u hier de Cv-combiketel (bouwjaar: 2011) aan.
Bijzonderheden:
• De woning is volledig geïsoleerd
• De woning wordt verwarmd middels een Cv-combiketel (bouwjaar: 2011)
• De woning is voorzien van het energielabel A
• In 2016 is de keuken geplaatst

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben 16 jaar lang genoten van onze woning Burg. Bouwensestraat 16 in Scherpenisse. Maar nu we een andere woning dicht bij één van onze werkplekken en de school van de kinderen tegen zijn gekomen hebben wij besloten ons huis te verlaten. Het is altijd heerlijk om in dit huis te zijn. Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. En in de grote achtertuin (op het zuiden) heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. We hebben hier veel kunnen genieten met onze familie!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1994

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

310 m³

Woonoppervlakte

115 m²

Perceeloppervlakte

301 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke, ruim opgezette en rustige buurt met fijne buren. Zonnige tuin. Ruime eengezinswoning met grote garage.

 

Ideale gezinswoning.

 

Ruime, zonnige tuin.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: