Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 235.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

WONEN AAN DE MARKTSTRAAT IN HARTJE CENTRUM VAN UDEN DAT KAN DEZE BOVENWONING MET GROOT DAKTERRAS U BIEDEN. WINKELS, TERRASSEN, RESTAURANTS EN HET UDENSE THEATER ZIJN OP LOOPAFSTAND BEREIKBAAR.

Deze goed onderhouden bovenwoning is gebouwd in 1969 en heeft een aantal jaren geleden aan de binnenzijde nog een flinke verbouwing ondergaan, waarbij de plafonds zijn vernieuwd, muren en plafonds in de woning opnieuw zijn gestukadoord, de elektra is vernieuwd, badkamer is gerenoveerd en de deuren zijn vervangen en verbreed. Ook is er een aluminium veranda aangebouwd op het dakterras. De raamkozijnen in de woning zijn nog origineel in staal met enkel glas. Er is een VVE met gezamenlijke opstalverzekering.

De gebruiksoppervlakte wonen van 137 m² is verdeeld over twee woonlagen boven de winkels op de 1e en 2e verdieping. Het dakterras is maar liefst 54 m² groot en er zijn een tweetal bergingen. Een berging is gelegen achter op het dakterras en ca. 19 m² groot, de andere berging (tevens fietsenstalling) ligt op de begane grond en is ca. 4 m² groot.

Indeling:
De entree van de woning is aan de Marktstraat! Hier is een aparte entree voor de bovenwoning die ook enkel voor deze woning gebruikt wordt. In de hal is de meterkast en rechte steektrap naar de verdieping.

Op de 1e woonlaag is een hal/overloop met travertin vloer, nette toiletruimte en dubbele klapdeuren naar de leefruimte bestaande uit een zitgedeelte en eetgedeelte. Bij het eetgedeelte ligt een travertin vloer en in het zitgedeelte ligt tapijt. De muren zijn veelal strak gestukadoord. Er is een dichte keuken met functionele inrichting voorzien van elektrische kookplaat, oven, koelkast en vaatwasser. Bij de keuken is ook een buitendeur naar het dakterras met overkapping.

De 2e woonlaag is met een vaste trap bereikbaar. Hier is een overloop die toegang geeft tot 3 slaapkamers en een ruime badkamer. De kleinste slaapkamer beschikt over twee schuifkasten. Ideaal als voorraadruimte of voor uw linnengoed. Bij de laatste verbouwing zijn de deuren op deze verdieping breder gemaakt. Alle slaapkamers hebben tapijtvloeren en strak gestukadoorde wanden en plafond. De riante badkamer is voorzien van een mooie inloopdouche, zitbad, wandcloset, wastafel en antisliptegel met elektrische vloerverwarming.

Het dakterras is ruim 50 m² groot, gelegen op de zonzijde en biedt u volledige privacy. De veranda zorgt voor een beschut en overdekt terras. Een heerlijke buitenruimte waarbij je niet merkt midden in het centrum te wonen. Achter op het dakterras staat een grote berging. In deze berging zijn de aansluitingen voor het witgoed en hier hangt ook de Nefit cv.-ketel.

KORTOM PRACHTIG WONEN IN HET CENTRUM VAN UDEN MET VEEL LEEFRUIMTE EN BUITENRUIMTE!

Vraagprijs € 235.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1969

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

450 m³

Woonoppervlakte

137 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's