Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 517.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Prachtige locatie, licht en veel woonruimte!

Deze trefwoorden karakteriseren deze fraaie 2/1 kapwoning met vrijstaande stenen garage en oprit.

De woning is gelegen in één van de charmante lanen van de Indische buurt; een heerlijke plek om te wonen.
In de nabijheid zijn uitvalswegen, scholen, bossen en de winkels op de Leusderweg. Tevens is de historische binnenstad binnen enkele minuten te bereiken. De Indische buurt is een groene en kindvriendelijke woonwijk met prachtige lanen aan de zuidkant van Amersfoort. De woning is gelegen aan een brede straat met aan de overzijde een plantsoentje waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.

Dan de comfortabele woning zelf. Deze woning kenmerkt zich door de breedte van 6.50m. Hierdoor zijn alle vertrekken royaal. De woning is in 1997 aan de achterzijde uitgebouwd. Hierdoor is een riante woonkamer/keuken ontstaan met fraaie lichtinval. Op de verdiepingen zijn in totaal zes slaapkamers aanwezig hetgeen dit tot een ideale gezinswoning maakt.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal met toilet en fonteintje, grote garderobekast en trap naar de ruime kelder op stahoogte (bestaande uit een provisie- en stookruimte). De sfeervolle, lichte en ruime woonkamer is voorzien van een open haard en dubbele tuindeuren. Door de gerealiseerde uitbouw is er een ruime woonkeuken ontstaan. De keuken in U-opstelling is voorzien van apparatuur.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot vier slaapkamers, waarvan één met balkon en één met dakterras. Badkamer met ligbad, toilet, wastafel en granito vloer.

Tweede verdieping:
Overloop met dakvenster, veel bergruimte en wasmachineaansluiting. Twee slaapkamers met dakkapel en wastafels met warm en koud water.

De besloten, zonnige en leuk ingerichte tuin op het noordoosten met gazon, bloemperken en garage maken het geheel zeer compleet.

Kortom een sfeervolle en goed onderhouden woning op een ideale locatie in Amersfoort.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1964

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

530 m³

Woonoppervlakte

169 m²

Perceeloppervlakte

304 m²

Energie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's