Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 345.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan één van de fraaiste lanen in de wijk staat deze ruime en aantrekkelijke hoekwoning met een perfekt op de zon liggende tuin.Deze heeft een achterom en er staat een vrijstaande stenen berging. Door de uitbouw beschikt de goed onderhouden woning over een fantastische leefruimte op de begane grond, bestaande uit een riante en lichte woonkamer met een aansluitende halfopen woonkeuken en een bijkeuken. Met in totaal zes slaapkamers op de eerste en tweede verdieping is dit met recht een echte gezinswoning te noemen. Door de plaatsing van nieuwe zonnepanelen (in 2014) is de woning qua elektra vrijwel zelfvoorzienend.

Het winkelcentrum en diverse voorzieningen van de wijk liggen ideaal op slechts enkele minuten loopafstand. Er zijn diverse scholen en speelplekken voor kinderen in de omgeving. Met de fiets ben je in circa 15 minuten in het stadscentrum van Amersfoort. Er is ook goed openbaar vervoer naar alle richtingen en met de auto zit je met enkele minuten op de snelwegen rond Amersfoort (A1 / A28).

De indeling:

In de lichte hal, met een doorkijk naar woonkeuken, zijn achtereenvolgens een moderne toiletruimte, de meterkast, de trapopgang en de deur naar de woonkamer. De uitgebouwde, sfeervolle woonkamer heeft dubbele deuren naar de tuin, vlak gestucte wanden en een eikenhouten vloer welke door loopt in de woonkeuken. In de lichte woonkeuken, staat een L-vormige inbouwkeuken in een neutrale kleur, welke is voorzien van de nodige kast-en ladenruimte waaronder een apothekerskast en diverse inbouwapparaten: een combi-oven, een 5-pits gaskookplaat, een koel/vriescombinatie en een vaatwasser ( deze laatste twee zijn zeer recent vervangen).Verder is er aan de achterzijde een ruime bijkeuken met een deur naar de tuin.

De tuin is onderhoudsarm. Door de ligging op het zuidwesten is het een groot deel van de dag zonnig. Het elektrische zonnescherm biedt schaduw op de zonnigste momenten.

Op de eerste verdieping zijn drie lichte slaapkamers in verschillende afmetingen. De ruime ouderslaapkamer is voorzien van een royale inbouw-wandkast. De eveneens ruime badkamer is uitgerust met een ligbad, een douchecabine, een wastafel en een toilet.

Ook op de tweede verdieping zijn drie (slaap)kamers. Verder is er een ruime berging/wasruimte waar onder andere de CV-ketel (2016) en de wasmachine zijn geplaatst.

Kortom een bijzonder verzorgde, sfeervolle en aangenaam ruime woning gelegen op een aantrekkelijke locatie in de wijk.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Na onze verhuizing zo'n 11 jaar geleden hebben we het hele huis stukje bij beetje aangepast aan onze wensen; we houden van een neutrale uitstraling. Wat erg fijn is dat we op loopafstand van een paar winkels wonen; ook gezellig omdat je dan regelmatig een buur tegenkomt.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1995

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

510 m³

Woonoppervlakte

171 m²

Perceeloppervlakte

164 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

82 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Erg energiezuinig door de zonnepanelen

 

Vlak bij klein winkelcentrum; superhandig als je een boodschap vergeten bent.

 

Zonnige tuin op het zuidwesten

 

Fijne lichtinval; mede door de twee lichtkoepels in de uitbouw.

 

Handige bijkeuken

 

Kindvriendelijke tuin.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's