Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 475.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

PRACHTIG VRIJSTAAND WOONHUIS MET GARAGE EN ONDER ARCHITECTUUR AANGELEGDE TUIN OP HET ZUIDEN GELEGEN AAN DE RAND VAN HET DORP VOLKEL OP LOOPAFSTAND VAN WINKELS EN BASISSCHOOL. CENTRUM UDEN LIGT OP 3,5 KILOMETER.

De woning is gebouwd in 1976, heeft een inhoud van 657 m³ en het perceel is 707 m² groot. In 2007 is aan de zijkant van de woning nog een praktische berging met daarachter een mooie overkapping gebouwd. De onderhoudsstaat van de woning is prima. Circa 20 jaar terug is de kap van de woning vernieuwd. Er zijn toen geïsoleerde dakplaten aangebracht en het dak is fraai afgewerkt met "Franse" leisteen. Bakgoten en regenpijpen zijn van koper. Ook de muren en vloer zijn geïsoleerd. De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout met dubbele beglazing. Aan de achterzijde zijn een tweetal schuifpuien en de achterdeur uitgevoerd in aluminium, uiteraard ook met dubbel glas. De gevels zijn gekeimd.

Indeling:
royale hal met eikenhouten vloer, luxe toiletruimte, meterkast en hardhouten spiltrap naar de verdieping, ruime woonkamer met eveneens een eikenhouten vloer, strak gestukadoorde wanden, een schouw met open gashaard en een tweetal schuifpuien naar de tuin. Totaal is deze woonkamer maar liefst 47 m² groot. Aansluitend is een dichte keuken met keurige inrichting voorzien van Miele vaatwasser, gaskookplaat, combi oven/magnetron en koelkast. Voor liefhebbers van een open keuken is de muur tussen de woonkamer en keuken eenvoudig te verwijderen. Naast de keuken is er nog bijkeuken. In de bijkeuken is ruimte voor het witgoed, hangt de Nefit HR combiketel en is een buitendeur naar de tuin. Ook de garage is van binnenuit bereikbaar via deze berging. In de garage ligt een tegelvloer, is verwarming aanwezig en een elektrische paneeldeur. Aan de zijkant in de garage is een groot raamkozijn geplaatst. Dit zorgt voor veel lichtinval.

Op de 1e verdieping is een ruime overloop die toegang geeft tot 4 slaapkamers. Alle slaapkamers hebben een eiken lamelparketvloer. De grootste slaapkamer heeft vaste kasten en rechtstreeks toegang tot de badkamer. Op de andere slaapkamers zijn schuifkasten dan wel een wastafel aanwezig. De kleinste kamer wordt veelal als werkkamer gebruikt. Er is een luxe badkamer aanwezig compleet voorzien van ligbad, douchecabine, wastafel, wandcloset en bidet. In de vloer ligt een elektrische vloerverwarming. Een luik biedt toegang tot een vliering voor extra bergruimte.

De tuin is zowel aan de voor- als achterzijde keurig (onder architectuur) aangelegd. De terrassen zijn uitgevoerd met gebakken terrasstenen en rondom de borders liggen granieten bielzen. Achter het huis hangt een prachtig zonnescherm van maar liefst ca. 11 meter lang. De overkapping biedt een heerlijk beschutte plek van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over de tuin. Hier kunt u tot laat in de avond perfect zitten. De tuin is enigszins glooiend aangelegd met gazon, enkele bomen en rondom veel groen. Rechts van de woning is een achterom en aan de linkerzijde is een praktische berging. Ideaal voor de tuinspullen en uw fietsen.

LAAT U VERRASSEN DOOR DEZE AANSPREKENDE WONING EN MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN BEZICHTIGING.

Vraagprijs € 475.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1976

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

657 m³

Woonoppervlakte

144 m²

Perceeloppervlakte

707 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

707 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Privacy biedende tuin.

 

Vrij uitzicht

 

Instapklare woning

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's