Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 298.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op mooie locatie in de kern van Zeeland vrij gelegen vrijstaande woning met aangebouwde grote garage op een mooi perceel van 723 m²! De woning verkeert in eenvoudig afgewerkte staat maar is goed onderhouden en biedt door zijn grootte veel mogelijkheden. Voor allerlei doelgroepen geschikt zoals gezinnen, mensen met een beroep aan huis, liefhebbers voor een grote garage maar ook voor bewoning op de begane grond (door aanwezigheid sanitaire voorzieningen en optie voor slaapkamer op de begane grond).

De woning werd omstreeks 1955-1960 gebouwd en is in 1978 aan de achterzijde voorzien van een flinke aanbouw waarin een bijkeuken, badkamer, toilet en grote garage zijn gevestigd. Deze aanbouw is in spouw opgetrokken en voorzien van dakisolatie. Deze aanbouw biedt volop mogelijkheden voor het realiseren van een speelkamer, slaapkamer of bijvoorbeeld praktijkruimte voor de liefhebbers!

De totale inhoud bedraagt 640 m³.
De woonoppervlakte bedraagt 113 m² (waarvan 67 m² op de begane grond en 46 m² op de 1e verdieping).
Daarnaast is er nog 68 m² overige inpandige ruimte (waarvan 3 m² kelder, 38 m² garage, 16 m² bergzolder boven de garage en 11 m² bergzolder op de 2e verdieping van de woning).

Indeling: Entree met trapopgang en meterkast, toegang tot woonkamer en woonkeuken. De woonkamer is 26 m² groot en vanuit hier kijkt u rondom weg in de eigen tuin (glasvezelaansluiting aanwezig). De woonkeuken ligt naast de woonkamer en zou derhalve bij elkaar betrokken kunnen worden. Hier treft u een eenvoudig recht keukenblok met een boiler voor het warme water (Daalderop 2005). Vanuit de keuken is er een praktische kelderruimte bereikbaar en heeft u toegang tot de bijkeuken. In de bijkeuken treft u de wasmachine-aansluiting, de toiletruimte en de badkamer. De nette wit betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, douche en wastafel. Vanuit de bijkeuken is er een deur naar de tuin en naar de oprit. Ook kunt u zo inpandig de garage bereiken. Deze grote garage is voorzien van elektra en verwarming. Via een vlizotrap is er nog een flinke bergzolder boven de garage bereikbaar.
1e Verdieping: Via de overloop zijn er 4 slaapkamers toegankelijk waarvan er 3 zijn voorzien van een vaste kast. De slaapkamers zijn respectievelijk 10.1 - 10.9 -7.9 en 6.4 m² groot en in 1998 voorzien van nieuwe draai-kiep-ramen met isolerende beglazing. Op één van de slaapkamers is een toiletruimte gerealiseerd met fonteintje.
2e Verdieping: Via een vlizotrap is deze verdieping bereikbaar. Er is volop bergruimte en de combiketel is hier opgesteld. Deze Atag combiketel is in 2016 nog vernieuwd. Het dak is van binnenuit na-geïsoleerd en in 2009 voorzien van nieuwe dakgoten.
De tuin ligt rondom de woning en is lekker groot. U heeft hier ook veel vrijheid en er is altijd wel een zon of schaduwplek te vinden. Rondom is deze mooi omsloten met een houten schutting en heg. Ook is er volop parkeergelegenheid op eigen terrein en zijn er nog opties

Algemeen: De woning is niet voorzien van luxe maar wel altijd aan de buitenzijde netjes onderhouden. Aan de binnenzijde dient u naar wens rekening te houden met een budget voor modernisering. Volop mogelijkheden om uw huis naar eigen smaak af te werken en te verbouwen/uitbouwen. Een mooi perceel op een mooie plek, zeker een kijkje waard!

Vraagprijs: € 298.000,- k.k.
Aanvaarding op korte termijn mogelijk

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1960

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

640 m³

Woonoppervlakte

113 m²

Perceeloppervlakte

723 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Tuin rondom

Tuin oppervlakte

723 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's