Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 400.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zeer royaal herenhuis gebouwd in unieke onderhoudsvriendelijke Canadese houtskeletbouw van Red Cedar met vier woonlagen op een van de mooiste plekjes van Nieuwegein. Het riante herenhuis beschikt over een ruime inpandige garage, bergruime/praktijkruimte/hobbyruimte, grote woonkamer, vier slaapkamers en waskamer met aansluitingen voor een badkamer. De fraaie achtertuin op het Zuidoosten met twee terrassen biedt veel privacy en heeft uitzicht op een park met veel groen en water. De woning ligt aan een rustige, kindvriendelijke, doodlopende straat vlakbij winkelcentra, scholen, ziekenhuis, openbaar vervoer en uitvalswegen.
De woning heeft een inhoud van maar liefst 702 m3 en is gelegen op een perceel van 210 m2. De woning verkeert in een uitstekende staat van onderhoud, waarbij toiletruimten, badkamer en de keuken smaakvol en modern zijn ingericht. De woning heeft een de inpandige garage 2 ruime parkeerplaatsen op eigen terrein.

Begane grond:
Entree, ruime hal, toilet, trapopgang. Grote garage van 25 m2 voorzien van water, wasmachine-aansluiting en elektra, royale berging/hobbyruimte van 24 m2.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de royale woonkamer. De woonkamer is over de gehele lengte van de woning en heeft aan de voorzijde een eigentijdse open keuken met de volgende inbouwapparatuur: elektrische kookplaat, afzuigkap, oven, koel-vriescombinatie en vaatwasser. Aan de achterzijde is een sfeervol zitgedeelte met open haard en glazen schuifdeuren naar het royale terras en de achtertuin.

2e verdieping:
Ruime overloop voorzien van bergkast. Tevens 3 Slaapkamers van respectievelijk 9 m2, 13 m2 en 14 m2, tweede toilet en stijlvolle, moderne badkamer met ligbad, douche en grote langwerpige wastafel. Twee kamers beschikken over een ruime inbouw leg- en kledingkast.

3e verdieping:
Overloop, wasruimte met aansluiting voor wasmachine, droger met bergruimte. Door aansluitingen voor warm en koud water voorbereid als tweede badkamer. Zeer ruime slaapkamer van circa 18 m2 met verhoogd plafond, prachtig uitzicht over het park en aparte zeer ruime leg- en kledingkast met bergruimte.

Bijzonderheden:
- Zeer royaal herenhuis;
- Canadees houtskelet, zeer goed onderhouden;
- Benedenverdieping opgebouwd uit steen en betonconstructie.
- Schoorsteen recent vervangen evenals de dakgoten, afvoerpijpen voor (zink).
- Massieve, 4 cm dikke garagedeuren met 3 punts veiligheids hang- en sluitwerk, voordeur met 3 punts veiligheids hang- en sluitwerk;
- Onderhoudsvrij kunststof zolderdakraam (overloop);
- Luxe badkamer met vloerverwarming;
- 2 Terrassen achter (aansluitend aan de woonkamer en beneden in de tuin);
- Inpandige ruime garage en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein;
- Zeer veel bergruimte;
- Schilderwerk zowel binnen als buiten in zeer goede staat;
- Rustig en groen gelegen en toch hartje Nieuwegein (loopafstand naar City Plaza).

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1979

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

702 m³

Woonoppervlakte

161 m²

Perceeloppervlakte

210 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Loopafstand winkelcentrum Doorslag en City Plza

 

Vlakbij ziekenhuis

 

Vlakbij sneltramhaltes

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's